<
Олена Омелюх

Старатимемося писати проєкти у Володимирській громаді, які допоможуть залучити кошти, щоб осучаснити місця для проведення культурних заходів

21:17 | 4.10.2023 / Погляд /
117
/ 1 коментар

У Володимирській громаді варто доопрацювати та осучаснити місця, де можна було би провести культурний захід. Це постараємося і робити завдяки проєктному менеджменту.

Такого роду заходів, як зібрання Клубу культурних менеджерів, у нашому місті (Володимирі, ред.) ще не було, тому гріх було не скористатися можливістю дізнатися для себе більше.

Цей проєкт цікавий тим, що можна дати «розгулятися» своїй уяві, пофантазувати і придумати якийсь крутий проєкт, а потім втілити його з однодумцями, яких, до слова, можна зустріти на цьому ж проєкті.

Я вже три місяці працюю на посаді керівника відділу культури і мистецтва управління з гуманітарних питань і подала вже два культурних проєкти.

Коли у мене народжується ідея, то обговорюємо її, погоджуємо і, якщо людям це подобається, ідемо до відділу проєктного менеджменту, щоб спільно працювати над розвитком ідеї в проєктний документ. Пишемо заявку, схрещуємо пальчики і чекаємо вердикту – чи нададуть грантодавці підтримку нашій ідеї.

Цих проєктів буде більше, тому що хочеться розвивати культуру громади, ми стараємося. Тут в нагоді нам стане Клуб культурних менеджерів, тому що він залишить по собі певні здобуті нові знання, які використаємо у написанні наступних проєктів. Треба пробувати, робити і задуми, впевнена, реалізуємо.

Щодо того, що хочеться: хочеться виграти «тверді» проєкти. Це про те, аби зробити ремонти приміщень для культурних заходів, закупити потрібне обладнання, аби було де і на чому проводити самі культурні заходи.

Проєкт “Клуб культурних менеджерів” реалізується Агенцією регіонального розвитку Прибужжя за підтримки Українського культурного фонду.

Джерелом для публікації став пост на фейсбук-сторінці Агенції регіонального розвитку Прибужжя

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...