<

Ми не можемо сказати «ні». Ми не можемо і не маємо права «відморозитись», або знайти якусь причину, що ми втомилися в тилу

14:32 | 14.09.2023 / Нововолинськ, Погляд / , /
Перегляди
1124
/ коментарі 3

Фейсбук запитує, що у нас на думці…Якщо відверто, то все непросто, з однієї сторони ти стараєшся, щоб допомогти, а у відповідь отримуєш «хейт». Далі думаєш: «А на… мені це все здалося, може покинути, досить…?».

Нас попепеджали, коли ми почали займатися волонтерством, казали, що це невдячна справа, що потім будуть поливати брудом і тд…А кому тоді потрібні наші захисники крім їхніх сімей…КОМУ?

Але знову дзвінки військових, знову купа запитів і ми говоримо, що ми не хочемо зборів, що люди втомились, йде безглуздий хейт і тд…А у відповідь боєць: «Я теж не хочу воювати, але…».

Що ви скажете друзі, що ви скажете дивлячісь у віччі бійцю, який захищає нас з вами?

Ми не можемо сказати «ні», ми не можемо і не маємо права «відморозитись», або знайти якусь причину, що ми втомилися тут в тилу. Ми не поляки і не німці, які нам спочатку допомагали, а потім усі пропали. Це не їхня війна, це не їхня земля. Це наша з вами болячка і нам жити з цим допоки не закінчиться війна, на жаль, так…

Війна не закінчується і ми мусимо зрозуміти, що нам прийдеться жити, волонтерити і частину коштів віддавати ЗСУ, якщо ми хочемо жити і перемогти!

Почуйте нас, волонтерів, почуйте, наші друзі, ви знаєте, що ми півтора року їб…шимо. Було таке, що нас було 20 чоловік і нам обіди приносили, ми навіть не виходили зі складів. Наші знайомі та друзі їздили бусами цілодобово по всій Україні, по усіх напрямках, де йшла війна…

Зараз війна змінилася, почалася війна ДРОНІВ!

І ми буде відкривати збір на дрони-камікадзе для роти, де служить наш земляк, нововолинець Едуард, у якого мала дитина, але він воює. Ці дрони життєво необхідні, бо треба нищити ворога.

Ми не граємось в політику, нас цікавить тільки забезпечення наши бійців ЗСУ. І поки у нас будуть сили, поки ми живі, ми мусимо організовувати збори коштів для наших ЗСУ.

Памʼятаймо, солдат – наш захисник. Наш янгол охоронець. Наша надія на перемогу. НЕ СКИГЛИМО.

Волонтери організації «Укриття-Нововолинськ» Костюк Василь, Пащук Вячеслав.




коментарів: 3
  1. Як там в Андрія Бадзюня з допомогою військовим?
    Що там він нарішав з Олексою Биком і Анатолієм Вітівим за кавою в Нововолинську? Навряд чи говорили про захисників, їм треба інше! Так завжди було!

    • Бадзюнь і допомога?
      Тим більше військовим?!
      Славік, ти шось не те про запроданців пишеш!

  2. Прозрівшим вже давно пора зібрати Нове Віче і стати на правильний Шлях який приведе до Перемоги.. З Богом!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок