<

“Волинь” програє “Динамо” з рахунком 0:2

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:47 | 20.09.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Команда Сергія Реброва приїхала до Луцька після врятованого на останніх хвилинах матчу групового етапу Ліги чемпіонів проти «Порту». Обидві команди підійшли до звітного матчу із рекордними серіями: Динамо не програє в чемпіонатах вже 35 матчів, при цьому вигравши 28 разів, а «Волинь» не програвала 6 матчів поспіль, в 11 підряд матчах підопічні Віталія Кварцяного обовязково забивали бодай один гол, а три останні поєдинки проти Сталі, Олімпіка та Чорноморця «Волинь» виграла.              

«Динамо» з перших хвилин показало, що не приїхало грати в гостях другим номером. Підопічні Реброва нагнітали, «Волинь» же акуратно захищалася, не наражаючись на авантюри. Ближче до середини матчу господарі посміливішали, але до цього свіженький Ярмоленко (Андрій, як відомо не грав матч проти «Порту») вибачив лучан. Антунес прорвався флангом, виконав прострільну передачу, і м’яч дивом пройшов крізь весь штрафний майданчик «Волині». На дальній стійці Ярмоленко замикав простріл з метра, але удар у динамівця не зовсім вдався і Шуст справився з ударом. Згодом Андрій змарнував дуже перспективний штрафний, – повідомляє прес-служба волинян. 

А на 24 хвилині стався один з ключових епізодів матчу. Матей, за яким на трибуні «Авангарду» спостерігав один з тренерів збірної Румунії, отримав хороший пас з центру поля на хід, обіграв Даніло і Ярмоленка і пробив лівою в дальній кут. Шовковський витягнувся в струнку і дотягнувся пальцями до м’яча, той вдарився у стійку, відлетів у внутрішній бік воротарської, звідки його вибили на кутовий…

Кутовий видихнув, але більше гострих моментів господарі створити в першому таймі не зуміли – дуже вже атакувально грали «динамівці».

І гості таки забили «в роздягальню». Беланда на пару з Кравцем обіграли всю оборону «Волині», і останній влучно пробив з 15 метрів повз Шуста з-під двох захисників «Волині», які кинулися заважати нападнику – 0:1

На другий тайм Віталій Кварцяний випустив двох свіжих гравців –  замість Шабанова вийшов Приндета в центр захисту, а на вістря замість Діденка – Козьбан.

Пожежі в захисті лучан продовжували спалахувати часто і Віда з Кравцем мали хороші нагоди забити вдруге. Вкотре наші помилилися, коли Кравець вибіг на ворота Шуста, віддав на вільного Ярмоленка, але удар лідера киян відбив ногою Івіца Жуніч.

Утім, гол назрівав, атака «Волині» бігала без м’яча. Кравченко збив Гармаша і пенальті реалізував Гусєв – 0:2.

«Волинь» відкрилася, пішла в атаку, аби порадувати публіку забитим голом і наразилася на кілька контратак. В одній з них Ярмоленко віддав на вільного Кравця, той бив «на техніку», але Шуст розгадав маневр.

Лучани таки отримали шанс забити – Козьбана класно вивели віч-на-віч із Шовковським, Дмитро підсікав м’яча над Шовковським, але влучив в підборіддя кіперу… Потім Герасимюк продерся своїм флангом в штрафну, але простріл на вільного Шарпара перервали захисники.

По тому атаки лучан погострішали і тільки довелося шкодувати, чому волиняни не грали так увесь матч. Кінцівку матчу саме лучани провели активніше, але велика кількість напів-мементів ,які створили господарі, у гол не перетворилася. Особливо має бути шкода Віктору Хомченку – свіженький хав на 91 хвилині отримав нагоду пробити із 22 метрів, але запустив м’яча занадто високо…   

Волинь – Динамо – 0:2 (0:1)

Ліга Парі-Матч, 8 тур, Луцьк, Авангард, 8 550 глядачів

Волинь (Луцьк): Шуст, Шіш, Жуніч, Шабанов (Приндета, 46), Герасимюк, Політило (к), Матей (Хомченко, 87), Насонов, Кравченко,  Діденко (Козьбан, 46), Шарпар

Запасні: Неділько, Мемешев, Польовий, Никитюк.

Динамо (Київ): Шовковський (к), Даніло, Антунес, Ярмоленко, Рибалка, Гармаш (Буяльський, 79), Гусєв (Гонсалес, 71), Кравець, Віда, Хачеріді, Беланда (Сидорчук, 62).

Запасні: Рибка, Мігель, Драгович, Мораєс, Буяльський.

Арбітри матчу: Абдула (Харків) – Шлончак (Черкаси), Плужник (Харків)

Голи: Кравець (43), Гусєв (62 – пен.)

Попереджені: Шіш (52), Шарпар (57), Кравченко (62) – Сидорчук (76), Данило Сильва (87).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця