<

У Зимнівській громаді відмовилися від пришкільних таборів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:17 | 4.06.2018 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарі 2

У Зимнівській громаді не працюють оздоровчі пришкільні табори.

Цю інформацію підтвердив голова громади В’ячеслав Католик, – пише Район.Володимир-Волинський.

«Так, дійсно, ми відмовились від роботи пришкільних таборів. Вирішили всі кошти спрямувати на те, щоб зимнівські діти відпочили в оздоровчих таборах області, можливо, у всеукраїнських таборах. Це питання для початку обговорили з директорами шкіл, з депутатами громади і тільки тоді прийняли відповідне рішення. Ну самі зрозумійте, який же це відпочинок, коли дитина закінчила школу, пішла на канікули і далі знову щодня навідується в навчальний заклад. Це ж викинути гроші на вітер…» – зазначив голова ОТГ.

В’ячеслав Католик додав, що в громаді вже приблизно 75 тисяч гривень спрямували на оздоровлення дітей – придбали путівки в табори для дітей пільгової категорії. Найближчим часом планують закупити путівки в оздоровчий табір, що в селі Пульмо. Також школярі громади будуть відпочивати та оздоровлюватися кілька днів у таборі «Юність», що розпочне свою роботу у Володимир-Волинському районі.




коментарів: 2
  1. Хоч одні перестануть викідати гроші на вітер .Совєтська система ,ще дуже сильно сидмить в тупих головах чиновників від освіти ,та й вкрасти на цих таборах можна .

  2. Хто вважає, що перебування дітей у пришкільному таборі – це їх оздоровлення, той нехай згадає своє дитинство і ті пришкільні табори, які ми,діти. називали “концтаборами”, бо витримували там щонайбільше 3-4 дні та більш туди не з”являлися, хоча і кормили тоді не так як зараз. Щоб табір виконував свою оздоровчу функцію, він повинен бути на природі: біля лісу, водойми та має бути цілодобовим. А табір на асфальті – це гроші викинуті на вітер. Але ж відмовитись від нього не можна, бо ж цифри не зійдуться, відсоток “липового” оздоровлення впаде. А Ви “чиновники” поїдьте по тих таборах та подивіться скільки тих дітей, що на папері записані у табір, відвідують його і запитайте у вчителів, якими вмовляннями вони заставляють дітей ходити у них.
    І нехай за виділені кошти оздоровиться менша кількість дітей. але це буде справжнє оздоровлення, а не “паперове”. Повага такому голові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок