<

Чоловік, який хуліганив в кафе Володимира та облаяв поліцейських, заплатить 170 гривень штрафу

14:03 | 5.06.2024 / Володимир / , , , /
Перегляди
970
/ Коментарі відсутні

Дебошир, який напився і хуліганив в одному з кафе Володимира, а потому ще й проігнорував зауваження поліцейських, заплатить штраф.

17-го березня о 23:00 відвідувач кафе «Торба», що на вулиці Ковельській у Володимирі, будучи п`яним, висловлювався нецензурною лайкою до перехожих та поліцейських. Крім того, чоловік не реагував на зауваження працівників поліції припинити протиправні дії, чим вчинив злісну непокору законній вимозі поліцейських. Про це йдеться у постанові Володимир-Волинського міського суду від 30-го травня.  

Проти дебошира порушили кримінальне провадження за статтями 173 (Дрібне хуліганство) та 185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського).

До суду чоловік не з’явився, однак подав письмову заяву, в якій повністю визнав свою винуватість у скоєному, запевнив, що щиро розкаявся, а також просив суворо його не карати та розглянути справу у його відсутності через віддаленість місця проживання.

Суд, визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 170 гривень. Також йому доведеться сплатити в дохід держави 606 гривень судових витрат.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Липня, Субота
5 Липня, П’ятниця