<

Віталій Кличко вшанований у Залі боксерської слави

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:21 | 11.06.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

У неділю, 10 червня, у місті Канастота (штат Нью-Йорк, США) відбулася церемонія знакового долучення до Міжнародної зали і музею боксерської слави українця Віталія Кличка.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

“Я б назвав це казкою, про яку навіть не мріяв. Моє ім’я з’явилося поруч з іменами таких легенд, як Мухаммед Алі, Джо Фрейзер, Майк Тайсон та інших. У світі є мільйони боксерів, тисячі чемпіонів світу, але бути серед легенд світового боксу – це, дійсно, вражаюче! Треба боротися за свою мрію, працювати, ніколи не опускати рук і не зупинятися. І тоді – можливе все”, – сказав Кличко.

Кличко-старший подякував молодшому брату Володимиру, який приїхав підтримати його в урочистий момент.

“Разом ми удвічі сильніші. Разом ми багато зробили у світовому боксі”, – зазначив Кличко.

Окремим дійством перед церемонією введення нових членів у Міжнародну залу боксерської слави є парад чемпіонів. Легенди світового боксу в кабріолетах проїжджають містом, а тисячі людей, які з’їжджаються в цей день з різних куточків світу, вітають їх.

Серед інших нових членів Зали слави, які також взяли участь у церемонії в цьому році, – мексиканський боксер у суперлегкій і напівлегкій вазі Ерик Моралес і американський боксер у середній вазі Рональд Райт, телекоментатори Стив Альберт і Джим Грей і промоутер Клаус-Петер Коль.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя