<

Ватажки бойовиків ОРЛО відхрестилися від “Малоросії”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:14 | 18.07.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Ватажки бойовиків з окупованих територій Луганської області заявляють, що не беруть участі у створенні “Малоросії”.

Про це заявив Володимир Дегтяренко, який називає себе главою “народної ради” утворення “ЛНР”, слова якого наводить сайт бойовиків ОРЛО, – повідомляє УП.

“ЛНР” не направляла своїх офіційних делегатів до Донецька для участі в засіданні представників регіонів України. Більше того, ми навіть не були поінформовані про намір провести цей захід, з нами це питання не узгоджувалося”, – зазначив Дегтяренко.

Він підкреслив, що “на даний момент доцільність подібного кроку викликає великі сумніви”.

“Адже подібні рішення можна приймати тільки з урахуванням думки самого народу. Крім того, на сьогоднішній день ми дотримуємося Мінських угод, альтернативи яким немає. Ми готові обговорити це питання в разі надходження пропозицій. Але, повторю ще раз, це питання не надходило на розгляд”, – додав він.

А ще один представник колабораціоністи ОРЛО, якого запрошують на засідання в Мінську – Владислав Дейнего заявив, що “ініціатива про створення Малоросії, висунута сьогодні в Донецьку, не на часі”.

“Ми дізналися про це зі ЗМІ, і з нами цей проект ніхто не обговорював”, – зазначив він.

Раніше ватажок ОРДО Олександр Захарченко запропонував замість України створити державу Малоросію. При цьому на сайті бойовиків ОРЛО жодних повідомлень не було. У свою чергу президент Порошенко заявив, що Захарченко – не політик, а маріонетка Кремля.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок