<

У Вінниці знайшли 14-річну втікачку з Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:47 | 7.06.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 4

У Вінниці знайшли неповнолітню втікачку з Волині.

Так, правоохоронці розшукали 14-річну жительку села Смолява Горохівського району, яка два тижні тому пішла з дому і зв’язок з нею був втрачений, – пише Вінницький бізнес портал.

Зниклу дівчину оперативники знайшли у Вінниці в гуртожитку, де мешкає її товариш.

Як розповів начальник управління карного розшуку обласної поліції Вінниччини Андрій Дамзін, до поліції надійшло орієнтування від колег з Волинської області про зникнення 14-річної жительки с. Смолява Горохівського району. В ніч на 21 травня дівчина пішла з дому та не повернулась. Востаннє її бачили у Луцьку. Вжитими оперативними та розшуковими заходами 7 червня у Староміському мікрорайоні м. Вінниці оперативники знайшли неповнолітню втікачку. Як з’ясувалося, весь цей час вона знаходилась у гуртожитку в свого знайомого, з яким вона познайомилась у соцмережі.

Як розповіла дівчина, на втечу вона наважилась через непорозуміння з батьками і додому повертатися не хоче. Неповнолітня каже, що батьки її змушують робити усю роботу по господарству та доглядати за молодшими братом та сестрою, а самі зловживають алкоголем.

Працівники ювенальної превенції пояснили дівчині про негативні наслідки, до яких може призвести її поведінка, та передали колегам з Волинської області.




коментарів: 4
    • перш за все, це неповнолітня ДИТИНА, за її вчинки відповідають батьки. їх вина, що не змогли знайти контакт із власною дитиною. не від хорошого життя втекла. як можна таке писати про дитину?

      • 1313 можна назвати, я знаю що це хватить декілька год і посажений телефон в дитини , зараз з дітьми знайти спільну мову набагато хуже чим напевно було раніше я згідний це дитина але я даю100000% що вона не головою думала як утікала а …… батьки виноваті посвоєму але всерівно їм дітям в 15 недокажеш і ще втечею в таких випадках нічого не рішиш знайдуть вернуть батькам чи інтернату

  1. То того Вiнницького хруща вiзьмуть за фаберже, шо трахав малолетку?
    P.S.: це я не про Пецю…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Травня, Понеділок
12 Травня, Неділя