<

У селі Ласків відкрили нову зупинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:57 | 4.06.2018 / Новини /
Перегляди
28
/ Коментарі відсутні

Всі урочисті та святкові заходи на території школи села Ласків І-ІІ ступенів Зарічанської громади віднедавна відбуваються під гучні співи і танці.

Це стало можливим через нове музичне обладнання, що придбали за ініціативи народного депутата Ігоря Гузя. 50 тис. грн з державного бюджету торік спрямували на закупівлю колонок, мікрофона, ноутбука, пульта для мікшування звуку.

Під час робочої поїздки в округ обранець не лише оглянув обладнання, але й зустрівся з місцевими жителями. Він розповів про виконану роботу та вислухав їхні проблемні питання.

Зокрема, у 2017 році з державного бюджету на потреби мешканців Зарічанської ОТГ спрямували понад мільйон гривень. Завдяки ініціативі парламентаря, вдалося капітально відремонтувати мережу зовнішнього освітлення в селі Вощатин – 150 тис. грн, відбудували електромережі вуличного освітлення від КТП №202 на вул. Лобачинській в селі Заріччя – 160 тис. грн та проклали освітлення у Зарічанському парку за 200 тис. грн, відремонтували приміщення дитячого садка у селі Суходоли – 600 тис. грн.

«Ми з командою працюємо системно. За три літні місяці плануємо відвідати 65 найменших сіл Прибужжя. Співпрацюємо активно з головою Зарічанської ОТГ. Так буде й надалі. Крок за кроком будемо змінювати ситуацію в кожному з 211 населених пунктів округу», – сказав Гузь.

Він не лише відвідав навчальний заклад Ласкова, але й оглянув зупинку, яку за сприяння обранця облаштували в селі зусиллямиФонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Він разом із депутатом Павлівської ОТГ від осередку УКРОП Назарієм Недбайлом привітали місцевих жителів, зокрема, ініціаторів цього проекту подружжя Тетяни і Володимира Шейчуків, із тим, що спільними зусиллями задум вдалося реалізувати.

«Дякуємо активним мешканцям села за ініціативу. Тепер вам буде затишно і зручно в очікуванні маршрутки. Ми працюємо для вас», – підсумував Назарій Недбайло.

Голова Зарічанської ОТГ Ігор Пальонка також подякував усім, хто долучився до підтримки громади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок