<

У Рівненській області жінка стріляла у свою доньку та чоловіка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:45 | 5.09.2020 / Новини /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

У Рівненській області в ніч на суботу, 5-го вересня, 44-річна жінка стріляла в свого чоловіка і 13-річну дочку. Чоловік загинув на місці, а дівчинка госпіталізована з множинними проникаючими пораненнями грудної клітини.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліція, – передає Апостроф.

Після пострілів чоловік зміг зателефонувати батькові, щоб той викликав поліцію, але після цього помер від отриманих поранень. Дівчинці необхідне оперативне втручання, її оперують.

Сама ж жінка після скоєного намагалася накласти на себе руки. Її доставили в лікарню з різаними ранами рук і кульовим пораненням в скроню без свідомості. Вона затримана в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та перебуває в спецпалаті під охороною. Її стан лікарі оцінюють як стабільний.

На місці інциденту поліцейські вилучили травматичну зброю і револьвер під патрон Флобера. Тривають першочергові слідчі дії, які дадуть відповідь на питання, що стало причиною трагедії.

Відзначається, що сім’я характеризується позитивно. Загиблий працював в будівельній фірмі, а підозрювана займалася викладацькою діяльністю.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер