<

У Києві зловили злодія, який грабував школи і дитячі садки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:53 | 3.09.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Співробітники прокуратури Києва оголосили про підозру зловмисникові, який обікрав 17 навчальних закладів на території Солом’янського району столиці.

“Встановлено, що 13.06.2018 року зловмисник шляхом зламу дверей проник до приміщення школи №310, розташованої по бульвару Вацвела Гавела у Солом’янському районі, звідки викрав ноутбук та мультимедійний проектор. У ході проведення оперативно-розшукових заходів крадія вдалося встановити. За місцем мешкання останнього працівники поліції виявили речі, викрадені з школи №310, а також багато іншого майна, викраденого з приміщень інших шкіл та дитячих садків”, – йдеться на сайті прес-служби прокуратури Києва.

Чоловік зізнався, що крім зазначеної школи, протягом року обікрав ще 16 дитячих навчальних закладів, розташованих на території Солом’янського району. Частину викраденого він зберігав за місцем проживання, решту – здав в ломбард.

Зараз зловмисникові повідомили про підозру за ч. 3 ст. 185 КК України (вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням у житло чи інше приміщення) та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця