<

У Києві затримали «мінера» моста Патона

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:32 | 1.11.2020 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Києві затримали чоловіка, який зранку повідомив про «замінування» кількох об’єктів, зокрема, мосту Патона. Свій вчинок правопорушник пояснити не зміг, оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

«Поліцейські затримали чоловіка, який повідомив про замінування декількох об’єктів. За фактом неправдивого повідомлення про замінування слідчі розпочали кримінальне провадження», – йдеться у повідомленні.

Так, зазначається, що сьогодні вранці до столичної поліції надійшло три повідомлення про замінування різних об’єктів на території Печерського району, зокрема і мосту Патона. У результаті перевірок вибухотехніки ніяких небезпечних предметів не знайшли.

«Протягом години оперативники поліції встановили особу чоловіка, який надав неправдиву інформацію. Це – уродженець Чернігівщини, 1993 року народження. Поліцейські затримали його у порядку статті 208 КпК України. Свій вчинок правопорушник пояснити не зміг, оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння», – йдеться у повідомленні.

Слідчі Печерського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиві повідомлення про загрозу небезпеці громадян) ККУ. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру у вчиненні злочину. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Фото: Киев.Оперативный




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок