<

У Києві вдруге заборонили продаж алкоголю вночі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 24.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У середу, 24 жовтня, вступило в дію рішення Київради про обмеження продажу спиртовмісних напоїв з 23:00 до 10:00 ранку.

Рішення №1529/5593 від 27.09.2018 «Про встановлення обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових в м. Києві» опубліковано в газеті «Хрещатик», – передає Главком.

Згідно з документом, передбачається обмеження продажу спиртовмісних напоїв з 23:00 до 10:00. Йдеться про заборону торгівлі вином, пивом, алкогольними та слабоалкогольними напоями в МАФах і стаціонарних об’єктах торгівлі.

Правило не поширюватиметься на заклади ресторанного господарства – кафе, бари, заклади громадського харчування тощо. Департамент міського благоустрою КМДА отримає функції контролю за підприємцями, які не виконуватимуть встановлені обмеження.

У мерії переконані, що прийняття даного проекту рішення дозволить зменшити обсяги вживання алкогольних напоїв у Києві. Це у свою чергу знизить рівень злочинності та смертності, а також збільшить тривалість життя населення.

Нагадаємо, 27 вересня Київрада на своєму засіданні ухвалила рішення про заборону продажу спиртовмісних напоїв вночі.

Передбачається обмеження продажу спиртовмісних напоїв з 23:00 до 10:00. Йдеться про заборону торгівлі вином, пивом, алкогольними та слабоалкогольними напоями в МАФах і стаціонарних об’єктах торгівлі. Правило не поширюватиметься на заклади ресторанного господарства – кафе, бари, заклади громадського харчування тощо.

Раніше Київрада вже ухвалювала рішення про заборону продажу алкоголю вночі, але їх скасовували через суд.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота