<

Три ДТП на Львівщині: постраждала наречена, на смерть збили бабцю та померла 3-місячна дитина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 8.10.2018 / Новини /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

7-го та 8-го жовтня на дорогах Львівської області внаслідок дорожньо-транспортних подій постраждала наречена у день власного весілля, а також загинули 3-місячна дитина та 71-річна жінка. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської поліції.

7-го жовтня близько першої ночі неподалік відпочинкової бази, розташованої в одному з сіл Пустомитівського району внаслідок зіткнення «Мерседеса» з деревом «викрадена» наречена та четверо гостей отримали тілесні ушкодження.

Водій «Мерседеса», у якому перебувала  наречена та весільні гості, не впорався з керуванням, внаслідок чого авто в’їхало в дерево. Під час ДТП тілесні ушкодження отримали п’ятеро осіб: наречена – 22-річна киянка, у якої діагностовано садна та забої, 30-річний мешканець Трускавця, якого госпіталізували у реанімаційне відділення однієї з львівських лікарень, а також троє мешканців Київської області віком 32, 34 та 36 років, один з яких також перебуває у реанімації.

8-го жовтня близько 11:30 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Угерсько Стрийського району зіткнулись автомобілі «Мерседес», яким керував 35-річний мешканець Харківської області та «Фольксваген», за кермом якого перебував 33-річний мешканець Закарпаття.

У «Фольксвагені» окрім водія перебували його 30-річна дружина та двоє дітей – дівчаток: старша віком 7 років та молодша – тримісячна. Усі вони отримали тілесні ушкодження, немовля від отриманих травм померло у лікарні.

8-го жовтня о 15:05 в селі Запитів, Кам’янка-Бузького районуводій вантажівки «ДАФ», 56-річний житель Київської області, скоїв наїзд на пішохода, 71-річну місцеву мешканку.

Від отриманих травм жінка померла на місці події.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер