<

Скандальний ексдепутат-регіонал Мороз захищав мп в Успенському соборі Володимира

13:44 | 3.07.2024 / Новини /
Перегляди
1665
/ коментарі 4

Скандальний володимирський ексдепутат та лідер місцевого списку партії Медведчука ОПЗЖ Руслан Мороз засвітився в Успенському соборі та заявив, що він є його парафіянином та вимагав від представників Волинської ОДА продовжити договір оренди УПЦ МП.

Нагадаємо, 1-го липня закінчився договір оренди релігійної організації Володимир-Волинської єпархії УПЦ МП на користування пам’яткою архітектури комплексом споруд Успенського собору у Володимирі. У понеділок єпархія зібрала своїх парафіян та правила молебень, щоб їх не вигнали з храму. В той час на території храму працювала комісія з області.

Також там був присутній і колишній регіонал та скандальний ексдепутат Володимирської міської ради Руслан Мороз. Який почувався на території собору та єпархії, як у себе вдома. Він заявив, що є прихожанином Успенського собору УПЦ мп та прийшов захищати інтереси релігійної громади.

Супроводжував скрізь комісію, домовлявся із владикою, куди можна пройти, а наприкінці на підвищених тонах вимагав від представників ОДА продовжити договір релігійній організації Володимир-Волинської єпархії УПЦ мп на користування Успенським собором.

Руслан Мороз – політик-бізнемен місцевого масштабу, який був депутатом Володимир-Волинської міської ради від партій Сергія Тігіпка “Сильна Україна” та балотувався в 2020 році від забороненої тепер проросійської партії “ОПЗЖ”.

Він досі плекає політичні амбіції, тож “стоїть” за телеграм-каналом, що поливає брудом та понижує рейтинг місцевої влади.

Неодноразово був помічений у бійках та любив вирішувати свої справи у стилі 90-их. У 2014 Руслан Мороз побив жителя міста Юрія Стемковського. Наприкінці минулого року бився з неповнолітніми хлопцями, за що був притягнутий до суду.




коментарів: 4
  1. Ще один кацапський ублюдок свої правила встановлює ,ось за таких в маємо війну з кацапським фашистами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Липня, П’ятниця