<

Скандальному меру Ківерців вручили медаль «За добру справу»

19:38 | 6.09.2023 / Новини / , /
Перегляди
1257
/ коментарі 4

6-го вересня Ківерцівському міському голові Олександру Ковальчуку вручили нагороду «За добру справу».

Про це інформують на сайті громади.

Медаль від Духовного управління капеланів «Українська євангельська церква» вручив міському голові начальник відділу матеріально-технічного забезпечення ДУК УЕЦ, військовий капелан полковник Кричевський Микола Григорович.

«Медаль «За добру справу» є громадською відзнакою. Ця нагорода не має аналогів у світі. Присуджується вона не за подвиг чи військові досягнення. Це втілення подяки у металі тим людям, які роблять добрі справи заради наближення Перемоги», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше міськрада у Ківерцях оголосила тендер на будівництво стадіону з біговими доріжками за 150 мільйонів гривень. Проте після розголосу та скандалу торги скасували. Але, як стало відомо 21-го серпня, мерія Ківерців все ж уклала угоди на 145 млн для будівництва стадіону.

Згодом з’явилася інформація, що мера Ківерців Олександра Ковальчука утретє зловили за кермом без посвідчення водія, якого він взагалі не отримував. Під час першого випадку посадовець ще й був п’яним та вчинив ДТП.

Окрім того, Ковальчук, ймовірно, зберігає схований власний броньований автомобіль на комунальному підприємстві.




коментарів: 4
  1. Це капець. Після прочитаного відчуття наче це якийсь СЮР а не реальність. Це пихате створіння є злодієм. Який вирішив присвоїти автомобіль для своїх нужд а не для бійців ЗСУ. Він вирішив будувати стадіон у війну щоб вкрасти державні гроші через фірму посередника. А щоб виділити кошти на дрони йому та його депутатам ще слід “проголосувати”. І йому за всі “заслуги” ще медаль дають? Це сюр, такого не буває….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя