<

Школяр, який вижив у «Колумбайні», дав поради студентам Керчі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:18 | 27.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Остін Юбенкс, який вижив у масовому розстрілі в американській школі «Колумбайн», дав поради постраждалим у нападі в коледжі Керчі. З ним зв’язалася редакція «МБХ медиа».

Через 19 років після вбивства у Колорадо Остін Юбенкс професійно допомагає людям пережити психологічні травми, а також допомагає боротися з наркотичною залежністю, повідомляє Громадське з посиланням на «МБХ медиа»

«Перша порада — це вилікувати емоційний біль і травму: вам потрібно знайти в собі сили, аби просто терпіти цей біль доти, доки вам не стане краще. Друга порада — не можна уникати людського контакту. Повноцінне спілкування з іншими людьми виліковує емоціональний біль. В моєму випадку я обрав не повертатися до школи на наступний рік, навчався вдома з репетитором. Через це я втратив більшу частину колективного зцілення, через яке пройшли мої однокласники», — розповів Юбенкс.

Він також сказав, що між розстрілом людей у «Колумбайні» та убивством в Керчі є щось спільне.

«Я думаю, те, що трапилося у вас, це відображення соціологічного феномену, переломним моментом якого був «Колумбайн». Навколо нього з’явився певний культ послідовників, які відчувають хворе захоплення злодіями», — додав Юбенкс.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя