<

Санаторій «Лісова пісня» щороку страхувався на понад 2 мільйони

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:29 | 11.06.2015 / Шацьк /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На понад 2 мільйони щороку страхували санаторій «Лісова пісня», що на Шацьких озерах. Про це повідомив голова робочої групи з вивчення питань ефективності господарювання цього закладу, представник Громадської ради при Волинській ОДА Богдан Рущинський.

«У фінансові плани закладалась і в подальшому реалізовувалась корупційна схема з розкрадання коштів, – розповідає активіст. В операційних витратах планувались витрати на утримання об’єктів соціальної інфраструктури сумою 350 тисяч гривень щорічно, а суми добровільних страхових платежів – понад 2 мільйони. В окремих випадках сума перевищувала балансову вартість майна на момент їх укладання, – повідомляє Громадське.Волинь.

Ревізією фінансово-господарської діяльності санаторію встановлено, що при укладанні вищезгаданих договорів страхування майна, матеріальні збитки нанесені санаторію становлять 667 794 грн.

Страхування проводилося по всіх можливих випадках: «вибух», «техногенні аварії», «протиправні дії третіх осіб», «обвал будівель» і навіть «наїзд транспортних засобів»…

Слід зазначити, що виплати страхових відшкодувань санаторію «Лісова пісня» за укладеними договорами добровільного страхування протягом 2011-2015 років не проводились і про наявність страхових випадків санаторій не заявляв.

Встановлено також випадки подвійного страхування одних і тих же об’єктів, матеріальні збитки від цього становлять близько 250 тисяч гривень.

Загальна сума збитків комунальному підприємству санаторію «Лісова пісня» тільки при укладанні договорів добровільного страхування становить більше 900 тисяч гривень», – вважають в Громадській раді.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця