<

Samsung запустила виробництво «дірявих» смартфонів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:38 | 27.11.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Джерела в Південній Кореї запевняють, що Samsung розпочала масове виробництво дисплеїв Infinity-O, який, за чутками, вперше представлять на Galaxy S10 в наступному році.

Дисплеї Infinity-O це OLED-екрани, на яких є отвір на передній панелі, – пише НВ.

Дисплеї будуть вироблятися з використанням технології Hole In Active Area (HIAA), про яку вперше стало відомо минулого тижня. В активній області дисплея буде зроблено отвір під фронтальну камеру.

Компанія Samsung модернізувала вже існуючі виробничі потужності для розміщення нових дисплеїв. Хоча Samsung ще не підтвердила, чи буде панель дисплея використовуватися на Galaxy S10, час заводського оновлення передбачає, що дисплей може бути готовий до виходу S10, який, як очікується, буде представлений в березні наступного року.

Конструкція дисплея дозволить Samsung збільшити відношення екрану до корпусу телефону без вирізу і без використання конструкції слайдера. Це не проріз, скоріше це O-образний отвір для камери на дисплеї.

Можливо, що на пристрої буде тільки одна камера спереду, але є чутки про те, що Galaxy S10 буде встановлювати подвійний модуль для селфі.

Раніше повідомляли, що смартфон Huawei Nova 4 отримає фронтальну камеру, яку розташують в отворі екрана. Офіційний анонс Huawei Nova 4 очікується в грудні цього року. Пристрій повинен бути оснащений безрамковим дисплеєм з вирізом під камеру. Раніше передбачалося, що першою моделлю з подібною технологією стане Samsung A8s.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок