<

Рятувальники у Львові розібралися з наслідками негоди – два дні тому там затопило вулиці й повалило дерева

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:32 | 27.06.2021 / Новини /
Перегляди
333
/ Коментарі відсутні

Вчора, 26 червня, у Львові рятувальники продовжили роботи з ліквідації наслідків негоди після сильного дощу та поривів вітру. Станом на ранок 27 червня всі роботи вони вже завершили.

Так, вчора підрозділи ДСНС відкачали 350 метрів кубічних води з підтоплених ділянок міста, розрізали та прибрали 18 дерев на семи вулицях, про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Всього з 25 червня рятувальники відкачали приблизно 2 830 метрів кубічних води з 23 присадибних ділянок, 13 житлових будинків та одного підземного переходу. Також вони розрізали та прибрали 86 дерев.

Також станом на 7:00 27 червня внаслідок негоди через спрацювання систем автоматичного захисту ліній електропередачі залишаються знеструмленими 393 населені пункти у 8 областях (Київська, Чернігівська, Житомирська, Черкаська, Вінницька, Львівська, Кіровоградська та Одеська). До відновлення електропостачання залучили бригади обленерго.

Нагадаємо, Львів 25-го червня після обіду накрила буря із сильним дощем. Унаслідок цього в місті затопило низку вулиць, дерева повалило на автомобілі, а з історичних пам’яток позривало покрівлі. Низка потягів виїхала з міста із затримкою.

Центр міста був непроїзний, вулиці тимчасово перетворилися на річки. Вітром зірвало частину даху з одного з найстаріших храмів Львова — Успенської церкви на вулиці Руській.

Також дощ затопив вулицю Сахарова, і там обірвало трамвайну лінію електропередач. Через негоду у Львові навіть вимикали струм усього міського електротранспорту. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя