<

Розповіли, яким буде флагманський смартфон Samsung Galaxy S10

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:37 | 22.11.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У мережі з’явилася інформація, що Samsung S10 отримає 6 камер і підтримку 5G. Модель повинна стати справжнім бестселером на початку наступного року, щоб вивести Samsung з кризи в продажах смартфонів.

Як уже писало НВ, голова мобільного підрозділу Samsung Діджей Кох заявив, що компанія погіршила позиції на світовому ринку смартфонів. Видання The Korea Times вважає, що менеджера навіть можуть усунути з його поста за погані показники продажів, – пише Новое Время.

За повідомленнями, Кох написав своїм підлеглим, що він “шкодує про поточний стан бізнесу смартфонів Samsung і докладає всіх зусиль, щоб подолати кризу з майбутніми Galaxy 10 і складними телефонами”. При цьому він згадав саме Galaxy 10, а не S10.

Буквально в цей же час, журнал The Wall Street Journal (WSJ) опублікував звіт про нові смартфони лінійки S10, які готують до 10-річного ювілею Samsung і які повинні врятувати всю компанію і Діджея Коха зокрема.

Хто ці герої?

За даними джерел WSJ, південнокорейський виробник готує чотири нових телефони.

Три основні варіанти S10, в залежності від комплектації, будуть мати діагональ екрану від 5,8 дюйма до 6,4 дюйма і від трьох до п’яти фронтальних і задніх камер.

Дизайн пристроїв поки невідомий, але всі три смартфони повинні отримати функцію бездротової зарядки інших гаджетів. Можлива також наявність невеликого круглого вирізу для камери, а-ля удосконаленої “моноброви”, яку представники Samsung показали раніше на конференції розробників.

А де ж флагман?

До того ж, флагман повинен підтримувати і новий стандарт мережі 5G. Правда, ця версія має бути доступна тільки для США і для Південної Кореї, де очікується повний запуск нового покриття.

Коли покажуть і з ким боротимуться?

Усі смартфони компанія повинна показати в лютому 2019-го. Крім цього, від Samsung чекають і повноцінну презентацію смартфона-планшета, що гнеться, прототип якого вони продемонстрували пару тижнів назад.

Як не дивно, але головними конкурентами Samsung тепер є не тільки Apple. Виробники з Купертіно також не змогли сильно здивувати публіку останнім модельним рядом iPhone і навіть вирішили скоротити виробництво моделей XS, XS Max і XR.

Тепер, як на Samsung так і на Apple чекає боротьба зі зростаючими китайськими гігантами на кшталт Huawei і Xiaomi. Так, близько місяця тому, Huawei представив свої нові флагмани Mate 20 і Mate 20 Pro, які вже знаходяться на одному рівні з топовими iPhone і Samsung, а в деяких аспектах і випереджає іменитих конкурентів. Причому, все це за набагато менші гроші.

Точні цифри продажів Huawei поки невідомі, але влітку представники компанії заявляли, що вони націлені  випустити не менше 200 млн смартфонів і обігнати Apple до кінця 2018 го.

“Раніше Huawei досягав позначки в 100 млн поставок 22 грудня 2015-го, 14 жовтня 2016-го і 12 вересня 2017-го. Оскільки цього року такої мети досягли всього за шість місяців, тепер ми націлені на поставку 200 мільйонів одиниць до кінця 2018 го” – сказав керівник мобільного сегменту корпорації Річард Йу Чендун.

Для четвертого, флагманського смартфона серії вигадали навіть окрему кодову назву – Beyond X (трохи схоже на ідею Apple, чи не так?). Крім назви, топова версія отримає і найбільший дисплей в історії Samsung. Якщо чинний рекордсмен Note 9 має 6,4 дюйма, то “ікс” збираються нагородити аж 6,7 дюймами (більше 17 см!).

Хайпанути вирішили і на камерах: в Samsung порахували, що тільки ця модель з лінійки повинна мати 6 лінз, – дві спереду і ззаду чотири. У виданні Ars Technica припустили, що технологію запозичать у нещодавно випущеного смартфона Samsung A9.

Якщо так, то основний модуль Beyond X повинен вміщати ширококутний об’єктив, телефото камеру з оптичним зумом, основну камеру і динамічний об’єктив.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок