<

Новий Mercedes-Benz S-Class отримає автопілот 3-го рівня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:34 | 12.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Mercedes-Benz заявили, що новий седан S-класу отримає першу автономну систему рівня 3, з якою автомобіль зможе впоратися з більшою частиною ситуацій на дорозі.

Керівник дослідницького підрозділу Daimler, Ола Каеленіус, сказав, що технологія дебютує в флагманській моделі бренду,- пише НВ.

«Ми знаходимося на межі переходу на третій рівень, який є нашою метою для наступного S-класу. Це те, що ви зможете купити в якості опції», – заявив в Парижі Ола Каленіус.

Після дебюту технології в 2020 році, вона пошириться на автомобілі з нижчого цінового сегмента. Також можливості рівня 3 отримає і електричний кросовер бренду.

Більшість напівавтономних автомобілів зараз працюють на другому рівні автономності. На цьому рівні зараз знаходяться автомобілі Tesla Model S, Cadillac CT6, деякі моделі Mercedes-Benz і BMW. На цьому рівні водій може на якийсь час зняти руки з рульового колеса для виконання будь-яких дій.

Третій рівень автономності передбачає, що відволіктися від дороги можна на довше. Однак, навіть в цьому випадку автомобіль, що рухається в самостійному режимі повинен контролюватися людиною, що знаходиться за кермом.

І Mercedes, і BMW відстають від Audi A8 2019 року, яка отримає шість камер, п’ять радіолокаційних датчиків і лазерний сканер, щоб наблизитися до третього рівня автономного водіння. При цьому Audi поки не готова називати свою технологію повноцінним автопілотом третього рівня. Тим часом, General Motors заявила, що планує почати виробництво свого повністю автономного Cruise AV в наступному році на заводі під Детройтом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок