<

Погуляйко перевірив чи дотримуються карантину у Володимирі-Волинському, Нововолинську та Любомлі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:36 | 11.04.2020 / Володимир, Любомль, Нововолинськ / , /
Перегляди
1
/ коментарів 16

11-го квітня голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко відвідав міста Любомль, Володимир-Волинський та Нововолинськ аби дізнатися чи дотримуються волиняни карантину. Крім того заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак проінспектувала роботу місцевих штабів з ліквідації наслідків НС пов’язаної із поширенням коронавірусної інфекції.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Зокрема, в рамках робочої поїздки на пункт пропуску «Ягодин», користуючись нагодою Юрій Погуляйко завітав у міста Любомль, Володимир-Волинський та Нововолинськ.

Очільник області, проїхавши центральними вулицями міст, побачив пусті центральні площі, сквери та парки.

Крім того, в рамках робочої поїздки заступниця голови Волинської ОДА відвідала Любомльське територіальне медичне об’єднання – лікарня (одна із 8-ми), визначена для прийому «першої хвилі» хворих на COVID-19. Як повідомили у медзакладі, для госпіталізації наявне усе потрібне, в інфекційному відділені нараховується 20 ліжкомісць, також підготовлені бокси для ізоляції.

Також Тетяна Щербак зустрілася із керівником Любомльського районного штабу Олександром Герасимчуком, аби поспілкуватися щодо додаткових обмежувальних заходів, які діють цими вихідними в області. Так, керівник штабу запевнив, що з усіма керівниками ОТГ району та представниками бізнесу провели відповідну роботу, аби максимально донести інформацію про важливість дотримання карантину.

До слова, у центрі міста Любомль людей таки не було.

Опісля заступниця очільника області, а за сумісництвом керівник робіт з ліквідації НС природного характеру регіонального рівня, пов’язаної із поширенням COVID-19 у Волинській області Тетяна Щербак вирушила у місто Володимир-Волинський, де взяла участь у засіданні міського штабу ліквідації наслідків.

У Волинській ОДА зауважили, що лікарня міста Володимир-Волинський не є у списку «першої хвилі» прийому хворих на коронавірус, однак попри це медзаклад підготували дуже ретельно. Зокрема, при ньому діє пункт цілодобової допомоги, де працює дві телефонні лінії, аби кожен зміг зателефонувати з будь-якими питаннями щодо коронавірусу. Окрім того, медики закладу самостійно поділили лікарню на зони: для хворих на COVID-19 та так звану «чисту» зону. Засобами захисту лікарня також забезпечена.

На завершення робочої поїздки заступниця голови ОДА відвідала місто Нововолинськ, аби також дізнатися чи працює місцевий штаб, попри вихідні дні. Керівник міського штабу повідомив, що нині у місті займаються процедурою поховання чоловіка, що помер від коронавірусу, аби не допустити його поширення далі. Також запевнив, що члени штабу моніторять ситуацію та працюють цілодобово.




коментарів: 16
  1. якби все так і було як на фото, що не виглянеш у вікно так завжди хтось гуляє та кричить

        • Так я і радію, і то по-справжньому.

          Он дивлюсь, Серьога написав якогось коментаря мимо всього, а всеодно приємно, шо він ше живий!
          Живий – значить має шанси помудрішати і змінити рабський менталітет, шоб бути вільною людиною незалежно від того, хто десь там кимось рулить!

  2. всі прозвітували, що все є, всім забезпечені, до першої хвилі готові(забули про ШВЛ відчитатись чи може немає?). комісії показали місця, де і так людей не буває і відправили раденьку назад до Люцька. совок совковий

  3. проінспектувала роботу? Що вони, ОДА ,дали для успішної роботи цих штабів? Перевіряє наскільки раби виконують його накази?

  4. скільк МОРОЗОВІ років ? ЧОМУ ВІН ЩЕ ПРАЦЮЄ ? ВІН ДОПУСТИВ ПАНДЕМІЮ В НАШОМУ МІСТІ . МОРОЗ , ЙДИ ВІДПОЧИНЬ , І БЕЗ ТЕБЕ БЮДЖЕТ РОЗДЕРИБАНЯТЬ . ШКОДА ХЛІБНЕ МІСЦЕ ПОКИДАТИ ?

    • йому вже недовго залишилось.
      А прокляття в його адресу, подібні вашим, тільки прискорюють процес.

    • Бо люди молодці, люблять життя і думають про майбутнє.
      На відміну від різних там соросят, які за дешеві гранти продадуть і маму!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота