<

Нововолинські учасники АТО можуть не отримати земельні ділянки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:59 | 21.05.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Міська рада на черговій сесії завтра може відмовити учасникам АТО в праві отримати земельну ділянку для будівництва. Про це йдеться в проекті рішення.

Зокрема, до міської влади звернулися Андрій Вах, Олександр Мосейчук та Сергій Палихата. Усім трьом можуть відмовити на тій підставі, що, згідно з Генпланом, у місті більше немає діянок під житлову забудову, – пише Нововолинський інформаційний портал

“Відмовити у виділенні земельної ділянки як учаснику АТО для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд у зв’язку з недостатньою кількістю вільних земельних ділянок, передбачених Генпланом міста для житлової забудови, а також враховуючи, що рішенням сесії Нововолинської міської ради від 22 жовтня 2014р. № 40/30 „Про розгляд заяв військовослужбовців учасників АТО щодо виділення земельних ділянок” вирішено звернутись до сільських рад Іваничівського району та Головне Управління Держземагентства у Волинській області, та у зв’язку з тим, що згідно даного рішення Головним управлінням Держземагентства у Волинській області виділяються земельні ділянки за погодженням з сільськими радами на території Грядівської та Морозовичівської сільських рад,” – йдеться в проекті рішення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок