<

Міністра Демчишина потрібно вкинути у шахту та закидати польським чи російським вугіллям – заявив Олег Ляшко у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:30 | 30.08.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 6

Олег Ляшко виступив на урочистому заході з нагоди 65-річчя міста та Дня шахтаря  який відбувся 30-го серпня у нововолинському парку культури і відпочинку.

Ляшко привітав усіх присутніх з днем народження міста та розповів про ціль свого приїзду. “Коли я дивлюсь, як ці паразити закуповують вугілля в Росії, – зі звичними емоціями розпочав виступ нардеп, – То як це називати? Це антидержавна політика, яку проводить нинішнє Міністерство енергетики. Чому вони купують в Росії? Тому, що там 50% “отката”. Тому, що потім гроші йдуть на приватні рахунки”. Нардеп запропонував вкинути міністра Демчишина в шахту і прикидати польським чи російським вугіллям.




коментарів: 6
  1. Ляшку! У шахту треба кинути твого братчика Ярему. Який споює у місті молодь та цинічно біля стели героїв незаконно продає морозиво. Олеже розбирися хто ж всетаки скотиняка, бо нововолинці вже давно розібрались. Не розумію чому Ярема вийшов на сцену без ВИЛ, принаймі повеселив би публіку, а саме Ляшка.

  2. Язик без костей – меле що небудь – в шахту кинути вугілля ,присипати якраз методи депутата , бери своїх радикалів і кидай , а не язиком ляпай , не можеш сам найми людей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок