<

“Не може зрозуміти, чи він розумний, чи красивий” – Сергій Притула про президентські амбіції Вакарчука

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:41 | 21.11.2018 / Новини /
Перегляди
3
/ коментарів 9

Можливо, президентом України стане хтось із новеньких. А їх у нас аж двоє на горизонті – Зеленський і Вакарчук.

Припускає в інтерв’ю шоумен та волонтер Сергій Притула, – пише Gazeta.ua.

“Мені подобається, як Володимир будує свою агітаційну історію. Економить величезні суми. Телеканал крутить трейлери серіалу “Слуга народу”. А в них все закладено. Це геніально.

Славко рік не може зрозуміти, чи він розумний, чи красивий. А Зеленський тим часом відкушує шматки електорату в кожного з політиків. Думаю, флешмоб “Ідіть у сраку” (відповідь на нецензурні висловлювання нардепа Олега Барни на адресу журналіста в стінах Верховної Ради. Зеленський записав відеозверення, яке підтримали інші публічні люди. – Gazeta.ua) відібрав у Ляшка відсотки два. Сам лідер Радикальної партії свого часу піднявся, бо Юля сиділа, а людям був потрібен полум’яний трибун. У ньому побачили свого пацана. Смішно було, коли по телевізору показували Ляшка з людьми в полі. Він купив у них мішок картоплі і запевняв, що він такий як і вони – простий хлопець із народу! І закинув мішок в багажник Range Rover”, – говорить Сергій Притула.

Обоє нових кандитів раніше стикались з політичною діяльністю, нагадує він.

“Вакарчук був нардепом і склав мандат. Зеленський був у різних колах, його вплив не варто недооцінювати. На виступи “95 Кварталу” не дарма ходить вся верхівка політикуму. Найбільший їх клопіт у тому, що не мають сформованої команди. Володимирові Зеленському треба дистанціюватися від власника каналу “1+1″ Ігоря Коломойського. Довести, що він є самостійним гравцем”, – вважає шоумен.

На його думку, немає нічого страшного, коли люди, які ніколи не займалися політикою, починають це робити.

Українці шукають альтернативу. Пачка сьогоднішніх кандидатів на другий тур – це ті, хто останні 15 років тусуються в парламенті й уряді”, – додає Притула.




коментарів: 9
  1. вже які тільки шути з клоунами не мітили в президенти, як то Притулі не додумалось

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок