<

На Львівщині у пункті прийому металобрухту стався вибух: загинули двоє людей

18:17 | 25.04.2024 / Новини / , /
Перегляди
272
/ коментарі 2

У Яворівському районі Львівської області в одному з пунктів прийому металобрухту стався вибух. Унаслідок цього загинули дві людини, ще одна зазнала поранень.

Про це повідомили в Нацполіції.

Інцидент трапився 24-го квітня. За даними правоохоронців, 58-річна жінка разом зі своїм 54-річним сусідом привезли металеві предмети в пункт прийому металобрухту в селі Старий Яр на Львівщині.

Під час зважування металу стався вибух. Унаслідок цього одразу загинув чоловік, що привіз брухт, а також власниця пункту прийому — 42-річна місцева жителька. Жінка, яка приїхала з загиблим, зазнала численних травм. Нині вона у лікарні.

Зараз на місці події працюють слідчі, спеціалісти-вибухотехніки, криміналісти та співробітники Яворівського районного відділу поліції. Правоохоронці оглядають місце інциденту, встановлюють обставини події та причину вибуху.

За фактом події поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 264 Кримінального кодексу України — недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів. Можливе покарання — до трьох років обмеження волі або ув’язнення на такий самий термін.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота