<

На Ковельщині діти втекли із реабілітаційного центру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 5.03.2019 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На трасі з Ковеля до Луцька двоє малолітніх хлопців зупиняли автівки, намагаючись дістатись додому за 50 км. Діти втекли із Ковельського реабілітаційного центру, один хлопчик був без верхнього одягу.

Про це повідомили у патрульній поліції Волині.

«Двоє хлопчиків зупиняють попутні автомобілі на трасі з Ковеля до Луцька, потрібна допомога поліції», – таке повідомлення днями отримали ковельські інспектори.

Поліцейські негайно прибули на об’їзну біля Ковеля, де виявили двох малолітніх дітей та небайдужих громадян, які, помітивши хлопців, повідомили на 102.

Патрульні поспілкувались з ними та з’ясували, що ті втекли з реабілітаційного центру в Ковелі і направлялись до свого села, що в Ковельському районі, за 50 кілометрів. Один з хлопців був без верхнього одягу.

Інспектори втішили малих, провели профілактичну розмову та переконали, що їм краще повернутись назад, до центру, де за ними гарно доглядають і добре годують. Коли ж сімейні проблеми залагодяться, вони повернуться додому.

Двоє братів послухали патрульних та повернулись з ними в центр, де їх уже розшукували і чекали.

«На жаль, хлопці сумують за домом, але там мати зловживає алкоголем, вирішується питання, щоб передати їх батьку. Наразі цим питанням займається підрозділ ювенальної превенції. Окремо дякуємо небайдужим громадянам, які зупинились і викликали поліцію, пригостили дітей смаколиками та потім телефонували й цікавились долею дітей. Брати навіть ризикували потрапити під колеса автомобіля, але, на щастя, цього не сталось. Наразі в центрі вони мають належний догляд», – повідомив інспектор Патрульної поліції Волині Іван.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок