<

Microsoft обновила і покращила лінійку Surface

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:46 | 4.10.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Нудні Windows Phone не змогли довго залишатися на ринку, та померли, так і не злетівши. Нова лінійка Surface також поки не досягла пікової популярності, але все ще тримається на плаву. НВ розбиралося, в чому недоліки і переваги чергового покоління планшетів і комп’ютерів від Microsoft.

З презентації модельного ряду iPhone 2018 пройшов майже місяць, і нові телефони Apple в мережі вже прочесали вздовж і поперек. Крім цього, профільні медіа воліють висвітлювати новинки з Китаю, якими просто кишить сучасний ринок, – пише НВ.

Пристрої Microsoft, як правило, менш цікаві масовому споживачеві, але, останніми роками, розробники популярної операційної системи значно додали і зараз готові конкурувати з топовими виробниками.

Днями Microsoft показали нову лінійку преміум-класу Surface, і, крім вражаючого зовнішнього вигляду, їх характеристики явно заслуговують нашої уваги.

Ключовиою зміною стало 8-е покоління процесора, який вже у базі має чотири ядра і 8 Гб оперативної пам’яті – в два рази більше, ніж у попередніх моделей.

Очевидно, пристрій став швидше і продуктивніше – в Microsoft заявляють про прискорення роботи у півтора рази, а частота нового чіпа (кількість операцій в секунду) тепер досягне 3,6 Гц.

На вибір доступні вбудовані накопичувачі від 128 Гб до 1 Тб. Творці також обіцяють до 13,5 годин постійного користування батареєю.

Сенсорний дисплей залишився без змін – все ті ж 12,3 дюйма. Нове покоління укомплектували задньої камерою на 8 Мп і передньою на 5 Мп, звісно, з підтримкою системи розпізнавання особи Windows Hello.

Найголовніше – до традиційного платинового сірого кольору дизайнери Microsoft додали матовий чорний варіант, що зробило продукцію компанії ще більш цікавішою.

Surface Laptop 2 оснастили точно таким же процесором, який у топовій комплектації має 16 Гб оперативної пам’яті (як, власне, і планшет Surface Pro 6).

Діагональ дисплея (сенсорного, звичайно ж) складає 13,5 дюйма, але ноутбук повинен стати на 85% швидше, ніж його попередник.

І, так, Laptop 2 також доступний у чорному матовому кольорі.

Персональний комп’ютер від Microsoft трохи більше своїх побратимів – модель отримала сенсорний екран аж на 28 дюймів.

Та й пам’ять тут на порядок серйозніше – базова версія доступна з 16 Гб “оперативки” і 1 Тб вбудованого накопичувача. “Максималку” ж можна розігнати до 32 Гб оперативної пам’яті і 2 Тб вбудованої.

За початкову версію Surface Laptop 2 тепер просять $999. Матова версія з 256 Гб внутрішнього сховища обійдеться в $1299

Новий Pro 6 рівно на сто доларів дешевше: базова модель – $899, а стильний чорний варіант з великим кількість вбудованої пам’яті – від $1199.

Повноцінний комп’ютер Surface Studio 2, очевидно, кусає гаманець ще сильніше, – в залежності від комплектації він може коштувати від $3500 до $4800.

Попередні замовлення на всі моделі доступні вже зараз, а потрапити на прилавки новий планшет і ноутбук від Microsoft повинні 16 жовтня. ПК Surface Studio 2 обіцяють поставити в магазини тільки в середині листопада.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок