<

Легковик впав з мосту на Львівщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:46 | 27.08.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Львівській області внаслідок падіння з мосту легкового автомобіля травмовано трьох осіб, серед яких — 5-річний хлопчик.

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Львівській області

“У Старосамбірське відділення поліції 25 серпня надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород у селі Стрілки сталася автопригода з потерпілими”, — йдеться у повідомленні.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля “Шкода Октавіа”, 38-річний житель району, не впорався із керуванням, з’їхав з мосту у річку, де машина перекинулася.

Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований у лікарню з діагнозом: поєднана травма тіла, закрита черепно-мозкова травма, переломи стегна та гомілки. Також у медичний заклад з травмами доставлені двоє його пасажирів — 33-річна жінка та 5-річний хлопчик, односільчани водія.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Львівській області

“У Старосамбірське відділення поліції 25 серпня надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород у селі Стрілки сталася автопригода з потерпілими”, — йдеться у повідомленні.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля “Шкода Октавіа”, 38-річний житель району, не впорався із керуванням, з’їхав з мосту у річку, де машина перекинулася.

Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований у лікарню з діагнозом: поєднана травма тіла, закрита черепно-мозкова травма, переломи стегна та гомілки. Також у медичний заклад з травмами доставлені двоє його пасажирів — 33-річна жінка та 5-річний хлопчик, односільчани водія.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок