<

Колишній посол України в США катався п’яним по Києву

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:32 | 25.08.2018 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У ніч на 25-те серпня в Києві на площі Шевченка співробітники патрульної поліції зупинили Ford Kuga. За кермом знаходився колишній посол України в США Олександр Моцик.

Причиною зупинки стало порушення правил дорожнього руху. Автомобіль їхав по колу на площі Шевченка проти руху. Про це Інформатору стало відомо на місці події.

За словами правоохоронців, водій Ford мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Однак на камеру Моцик заперечував, що він вживав алкоголь. Чоловікові запропонували пройти тест на драгері або поїхати на медичний огляд, але у відповідь патрульні отримали відмову.

На чоловіка був складений адміністративний матеріал за статтею 130 адміністративного кодексу України (Керування транспортними засобами, які знаходяться в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння). Після оформлення постанови чоловікові викликали таксі, а його автомобіль евакуювали на штрафмайданчик. Крім цього на водійському килимку машини і сорочці Олександра були сліди не до кінця перевареної їжі.

Відзначимо, що Моцик Олександр Федорович з 2010-го до 2015-го року перебував на посаді надзвичайного і повноважного посла України в Сполучених Штатах Америки. Крім цього з 2004-го року Олександр уповноважений України в Міжнародному суді ООН.

https://www.youtube.com/watch?v=0Du6UJvMzWs




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота