<

Потрібна потужна зброя, щоб нищити окупантів: в Іваничах відбудеться благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

Мешканців Іваничівської громади та гостей з інших громад запрошують долучитися до благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ, який відбудеться 17-го вересня о 13:00 на центральній площі селища.

Благодійний захід організовує місцева волонтерка Олександра Шептор, яка виготовляє для бійців сухі борщі та супи зі своєю командою однодумців.

Символічно благодійний захід відбудеться в день Святих Віри, Надії, Любові і їх матері Софії. Як наголошують організатори, наразі дуже важливо вірити в своїх воїнів-захисників, любити життя, яке ми маємо завдяки їхній героїчній боротьбі, й надіятись на Перемогу. Саме тому дату проведення ярмарку обрали не випадково.

Дівчата-волонтерки нагадують, що війна триває, а військові в гарячих точках бойових дій продовжують ризикувати своїми життями і захищати свою країну й кожного з нас. І бійцям, як і раніше, вкрай необхідна допомога небайдужих. Цього разу організатори збиратимуть кошти, щоб допомогти батальйону, у якому з перших днів повномасштабного вторнення росії в нашу країну служить рідний брат Олександри. Наразі бійцям дуже потрібна потужна зброя, щоб нищити ворога.

Тому організаторки запрошують усіх охочих до проведення й участі благодійного марафону.

Тих, хто має можливість допомогти з випічкою чи виробами ручної роботи, просять телефонувати за номером: 096 727 335Олександра.

Гостей ярмарку чекають різноманітні смаколики, авторські вироби та сувеніри ручної роботи, розважальна програма й розіграш благодійних лотерей для дітей та для всіх бажаючих!

“Друзі, я старалась допомагати чим могла всім нашим, а тепер прошу для свого самого-самого – брата. Давайте відмітимо це свято разом, та допоможемо нашим військовим! Віримо в наших захисників! Надіємось на Перемогу!”, – наголосила Олександра.

Тих, хто не має можливості долучитися до участі в ярмарку, проте прагне допомогти військовим в покупці необхідної їм зброї, можуть перерахувати кошти за реквізитами:

Картка: 4149 4999 9070 5111 – Олександра Шептор

Саша наголошує: не будьте байдужі й не залишайтесь осторонь, долучайтесь до ярмарку, адже йдеться про нашу боротьбу з ворогом і таку бажану Перемогу, здобути яку можна лише спільними зусиллями. Ви можете спекти і потім принести на продаж печиво, булочки чи якусь іншу випічку або страву, а також щось зроблене власноруч: вишивку, поробку, мило, сувеніри, іграшки, вироби з дерева чи лози. Або ж прийти і купити щось із представленого асортименту. У такий спосіб ви зробите свій цінний вклад в Перемогу над рашистами.





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя