<

Іловайська трагедія: справа налічує понад тисячу томів, зібрано понад 100 тисяч доказів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:39 | 29.08.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

 Обсяг матеріалів кримінального провадження щодо Іловайської трагеді становить понад 1 150 томів, з них понад 550 мають гриф “Таємно” і “Цілком таємно”.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГПУ.

У повідомленні ГПУ зазначено, що під час розслідування допитано понад 1 700 потерпілих, понад 2 500 свідків, проведено понад 1 870 судових експертиз (судово-медичні, криміналістичні, військові, фоноскопічні, лінгвістичні та інші).

“Здобуто та обліковано понад 100 000 одиниць речових доказів (у тому числі захоплені під час проведення антитерористичної операції зброя і боєприпаси, які поставлялися терористам Російською Федерацією)”, – йдеться у повідомленні.

Обсяг матеріалів кримінального провадження становить понад 1 150 томів (з них понад 550 мають гриф “Таємно” і “Цілком таємно”), зазначили у ГПУ.

Зазначимо, наприкінці серпня 2014 року після масштабних боїв військовослужбовці сил АТО потрапили в оточення під Іловайськом. Бойовики і російські військові обстріляли коридор, яким, за домовленістю, мали виходити українські бійці.

За даними ГПУ, в результаті розстрілу українських військовослужбовців під Іловайськом у 2014 році загинуло 366 осіб, 429 було поранено.




один коментар
  1. Цікава спитати то хтож винен в цій трагедії? Скільки генералів і полковників розжалували до рядових,скільки седять в тюрмі(бож смертної кари немає)? А скільки офіцерів пустили собі кулю в лоба ?Чи офіцерська честь тепер не в тренді? То посадіть хоч якого єфрейтора Іванова. На параді генералітет-фураги ширші за плечі і нагород чимало-Жуков зРокосовським можуть позаздрити. Стільки людей вгробити!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота