<

Друга жінка в області: у Володимирі розпочала роботу поліцейська офіцерка громади

15:28 | 9.04.2024 / Новини / /
Перегляди
878
/ 1 коментар

У Володимирі 9-го квітня представили ще одного поліцейського офіцера громади. Разом із Андрієм Грицюком працюватиме Аліна Мартинюк. Вона є другою жінкою-шерифом у громаді.

Аліна Мартинюк проживає у місті Володимирі. До того 4 роки працювала у поліції в Турійську дільничним офіцером. Після трьох місяців посиленого навчання у Вінниці, пройшла відбір та випробувальний термін, з кінця березня вона приступила до обов’язків шерифа. Чоловік офіцерки є військовослужбовцем 14 бригади.

«Посаду поліцейського офіцера громада обрала тому, що мені сподобалось місто Володимир. Маю певні навики, знаю, що робити, як комунікувати з людьми. Тому обрала цю посаду», – поділилася Аліна Мартинюк.

Працюватиме Аліна Мартинюк на території правої частини вулиці Луцької та Зимнівської. Офіс базуватиметься у селі Заріччя, де працює ще один офіцер громади Андрій Грицюк. Днями у Луцьку офіцерка отримає новий автомобіль, що дасть змогу оперативніше реагувати на виклики.

Звертатись можна за номером телефону: 068 436 54 85

Мер Ігор Пальонка додав, що це позитивно вплине на порядок. І мешканці зможуть відчути, що є комунікація, захист та законність на теренах громади.

До слова Аліна Мартинюк є другою жінкою – шерифом на Волині, ще одна поліцейська офіцерка громади Іванна Атлас розпочала роботу в Павлівській ТГ.




один коментар
  1. друга жінка в області і перша дєвка на селі.
    Алінка, дивись мені, шоб людиною залишалася після тих посилених трьохмісячних курсів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця