<

У Поромівській громаді перенесли поліцейську станцію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:40 | 8.09.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
463
/ Коментарі відсутні

У Поромівській громаді перенесли поліцейську станцію – робоче місце шерифа. Новий кабінет поліцейського офіцера громади відремонтували і забезпечили усім необхідним для роботи.

Поліцейську станцію, яка раніше розміщувалася у колишньому поштовому відділенні в Будинку культури села Бужанка, перенесли в адміністративне приміщення сільської ради, що в селі Поромів. Як пояснив, у коментарі БУГу голова громади Олег Савчук, причина в тому, що попередній кабінет шерифа не опалювався.

“Поліцейському офіцеру громади там було холодно зимою, адже приміщення Будинку культури наразі не отоплюється. Тому ми вирішили поліцейську станцію перенести в більш комфортніше місце. І таке знайшлося в будівлі сільради в Поромові. Там якраз був вільний один кабінет. Він зручний і по розташуванню, і по користуванню. Адже в ньому є все необхідне, навіть кухня”, – розповів очільник громади.

У новому кабінеті поліцейського офіцера громади зробили косметичний ремонт і забезпечили його технікою, меблями та приладдям.

“З місцевого бюджету було виділено 8 тисяч гривень на закупівлю пластикових дверей в кабінет. А з меблями і будматеріалами допомогли наші місцеві підприємці”, – зауважив Олег Савчук.

Нагадаємо, поліцейську станцію в Поромівській громаді урочисто відкрили у середині червня 2020 року. Тоді ж представили поліцейського офіцера. Ним став Володимир Гіль.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок