<

Володимирські депутати не погодили виділення коштів на авто для БЕБ за 2 млн грн, але підтримали купівлю транспорту для офіцера громади за мільйон

17:13 | 18.07.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
6440
/ коментарі 3

Депутати у Володимирі виступили проти купівлі транспортного засобу для Територіального управління Бюро економічної безпеки Волині за 2 млн грн, але підтримали купівлю авто для офіцера громади та виділення коштів на ремонти й меблі для Володимирського відділу поліції на загальну суму понад 3 млн грн.

Відповідні зміни до рішення міської ради від 19.03.2021 року № 5/23 «Про затвердження Програми безпеки громадян та профілактики правопорушень на території Володимир-Волинської міської територіальної громади на 2021-2023 роки» (зі змінами) внесли депутати на сесії 18-го липня.

Доповідав по даному питанню начальник відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної і мобілізаційної роботи, цивільного захисту, надзвичайних ситуацій Володимир Атаманчук.

У депутатів викликав неабияке обурення пункт про купівлю автомобіля для Бюро економічної безпеки Волині спеціального призначення на базі Volkswagen T6.1 Kombi CITY L1H1 EU на загальну суму 2, 033 165 млн грн. Після тривалих дискусій вони вирішили виключити не виділяти кошти на ці потреби.

Також обранці громади не розуміли, навіщо купувати новий автомобіль до офіцера громади за 950 тисяч гривень і запитали у присутнього начальника поліції Василя Майданюка, чи не можна придбати дешевше авто.

На що той відповів, що згідно із нормативними вимогами поліція не може їздити на вживаних автомобілях. Він також додав, що поліція долучається до допомоги військовим, були передані транспортні засоби, шини, паливо. Він додав, що діючий офіцер громади у Володимирі Андрій Грицюк – один з кращих на Волині, за що отримав спеціальне звання та державну нагороду.

Своєю чергою мер Володимира Ігор Пальонка додав, що проєкт офіцер громади з’явився у 2017-2018 роках. Володимирський поліцейський офіцер громади висококваліфікований, якого відзначають не лише у нас, а й в області. Але громада досить велика, тому потрібен ще один ПОГ.

Після тривалих суперечок депутати підтримали виділення коштів для районного відділу поліції на загальну суму 3, 157 тис. грн, а саме на:

  • 643, 894 тис. грн – капітальний ремонт кабінетів ІІ поверху адмінбудинку Володимирського відділу поліції за адресою: м. Володимир, вул. Соборній,6;
  • 1 264, 626 тис. грн – капітальний ремонт частини адмінбудинку Володимирського відділу поліції за адресою: м. Володимир, вул. Соборній,13;
  • 200 тис. грн – оплата послуг по переобладнанню вантажного фургона автомобіля Fiat Doblo у пасажирський для Володимирського відділу поліції;
  • 950 тис. грн – придбання спеціалізованого автомобіля “Renault DUSTER” для поліцейського офіцера громади;
  • 99,18 тис. грн – придбання меблів для Володимирського районному відділу поліції.

Читайте також:

На потреби військових з бюджету Володимира виділили майже 45 млн грн




коментарів: 3
  1. Браво!!Дармоїдам ще більше коштів виділили.Краще допомогли б пенсіонерам та малозабезпеченим людям громади.Сором депутам.

    • Правильно, гроші треба проїдати і тільки так, не треба безпеки, не треба нічого, тільки помагати циганам

  2. Ну, а БЕБ взагалі охренів! Яке відношення вони мають до Володимирської громади, їх офіс в обласному центрі. Разом з тим ця фірма сама може заробити на себе, а то тільки у власні кишені. Хіба не так?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя