<

До Адміністрації Президента стягнули силовиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:11 | 26.11.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Під стіни Адміністрації Президента України стягнули кілька десятків силовиків та правоохоронців.

Так, під стінами відомства, яке розташоване на вулиці Банковій в центрі Києва, зараз чергують співробітники Нацполіції, Нацгвардії та пожежники, – повідомляє УНН.

За словами кореспондента, ще близько десятка автобусів з правоохоронцям розміщені вздовж вулиці Банкової.

Додамо, одна з українських націоналістичних громадських організацій заявляла про намір провести акцію протесту під стінами Адміністрації Президента.

Як повідомляв УНН, у МЗС України заявили про збройний напад та захоплення українських військових катерів “Бердянськ”, “Нікополь” та буксира “Яни Капу”, які здійснювали морський перехід з порту Одеса до порту Маріуполь, а також поранення та захоплення у полон членів їхніх екіпажів і висловили з приводу цього категоричний протест Російській Федерації, вказавши, що це є черговим актом збройної агресії РФ проти України. Українська сторона заявляла про шістьох поранених військових, двоє з яких – тяжко.

У ніч з 25 на 26 листопада було екстрено скликано засідання РНБО, на якому у зв’язку з ескалацією в Азовському морі було запропоновано ввести воєнний стан на два місяці.

ВР розгляне рішення про запровадження воєнного стану на позачерговому засіданні у понеділок, 26 листопада, яке скликано на 16:00.

Збройні сили України привели в повну боєготовність.

Через ескалацію в Азовському морі також закликали провести екстренне засідання Радбезу ООН.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця