<

Чим Кварцяний допоможе армії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:19 | 26.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
top-photo

Тренер луцької “Волині” Віталій Кварцяний продаватиме свої книги, а виручені гроші віддасть на потреби хлопців з Нацгвардії з 1141-ї частини, які в кінці вересня повертаються в зону АТО з відпустки.

Придбавши книгу  Кварцяного «Футбол – це не тільки перемоги», лучани зможуть долучитися до збору коштів, – повідомляє у мережі Facebook волонтерка Зю Побережнюк.

Харизматичний тренер ФК «Волинь»  Віталій Кварцяний пропонує усім охочим пожертвувати свої гроші на українську армію, придбавши свою книгу «Футбол – це не тільки перемоги». У книзі йдеться про перші кроки талановитого автора у футболі, про специфіку тренерської роботи та про людей, які творили волинський футбол.

Окрім історій про закулісся життя футбольної команди, в книзі є чимало унікальних фото, які ніде раніше не публікувались. Ціна мемуарів Віталій Кварцяного – 100 гривень. Усі виручені кошти підуть на купівлю термобілизни, військових рюкзаків, берців та камуфляжу для лучан-нацгвардійців з 1141-ї частини, які повертаються в зону АТО в кінці вересня.

Книгу з підписом самого Віталія Володимировича можна придбати у групі «Допомога армії|Луцьк» (https://www.facebook.com/groups/1520511114831676, https://vk.com/dopomogarmiilutsk). Обов’язкова умова: бути учасником групи та поділитись посиланням на групу в одній з соцмереж на своїй сторінці! Поспішайте отримати книгу, підписану відомим тренером, їх в наявності не так вже й багато!

Гроші збирають на рахунок в Приватбанку: 6762 4683 9344 4561 (отримувач Анатолій Котлюк).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок