<

Бєлоусов заявив, що Росія готується до війни

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:31 | 27.10.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

26-го жовтня заступник глави департаменту МЗС РФ з питань нерозповсюдження та контролю над озброєнням Андрій Бєлоусов заявив,що, виходячи з договору про ліквідацію ракет середньої й меншої дальності (ДРСМД), Вашингтон готує війну. Таку думку він висловив в п’ятницю після того, як комітет ООН проголосував проти внесення на розгляд російської резолюції в підтримку ДРСМД.

Після голосування слово взяв представник США Роберт Вуд, який звинуватив Росію в порушенні договору, – передає ТААС.

“Протягом останніх п’яти років США намагалися вплинути на Росію з приводу порушення нею ДРСМД, – сказав він. – Нещодавно вони зізналися у виробництві ракет наземного базування, але стверджують, що не порушують встановлених ДРСМД лімітів”.

Дипломат зробив висновок, що в такій ситуації США більше не могли проявляти терпіння.

У відповідь заступник глави департаменту МЗС РФ з питань нерозповсюдження та контролю над озброєннями Андрій Бєлоусов заявив, що Москва не останні п’ять років, а з 2000 року пред’являє Вашингтону претензії по виконанню умов договору.

“Нещодавно на засіданні комітету Сполучені Штати заявили, що Росія готується до війни, – продовжив він. – Так, Росія готується до війни. Ми готуємося захищати нашу батьківщину, нашу територіальну цілісність, наші принципи, наші цінності, наших людей – ми готуємося до такої війни “




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя