<

Відбувся прямий ефір за участю народного депутата України Ігоря Гузя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:55 | 15.12.2017 / Новини, Онлайн /
Перегляди
0
/ коментарів 27

15-го грудня, о 18:00 відбувся прямий ефір на сайті “БУГ” за участю народного депутата України Ігоря Гузя.




коментарів: 27
  1. Нещодавно на пункті попуску «Ягодин» в чергове були кілометрові черги, які створюють проблеми і для водіїв, і для місцевих мешканців. Чи можете ви як народний депутат вплинути на скорочення цих черг?

    • Чи знаєте Ви, що керівництво міста загрузло у корупції? Приклади: непрозорі тендери у яких беруть участь приватні фірми одних і тих самих осіб – друзів і приятелів міського голови В.Сапожнікова? Зокрема, по ремонтах міських шляхів та заміні теплотрас, водогонів тощо, на які витрачаються иільйонні суми міських бюджетних коштів. Часто-густо без прийому комісією міськради якості виконаних робіт.

  2. Вас часто критикують за розподіл коштів державної субвенції соцеконому на велику кількість об’єктів? Чи погоджуєтеся, що це певне «розпорошення» коштів

  3. Ви виділяєте кошти на фінансування робіт у рідному селі Смідині, хоча воно не входить до свого мажоритарного округу? Чому обрали такий підхід?

  4. Кожного року проблеми з тими шахтарськими зарплатами. Коли нарешті буде порядок? В чому причина? Невже не можна зробити то все яоксь системно???

  5. Дуже хочеться почути Ігоря Гузя, бо як на мене він висловлює думку народу.

  6. Як складаються відносини вашої команди та очільників громад округу? Чи вдається налагодити співпрацю між центральним і місцевим рівнем та роботу на конструктив?

  7. Проведення конференцій за участі очільників ОТГ округу – це спосіб згуртувати їх чи все ж стратегічний крок для переобрання на наступних виборах?

  8. Ви не раз заявляли про свою співпрацю із нинішнім головою облради Ігорем Палицею та партією УКРОП. Але якщо у раді більшість формуватимуть інший голова та інші партії, шукатимете союзу із ними?

  9. Пане Ігоре, дайте будь-ласка відповідь на таке “делікатне”) питання: ви, як нардеп досі знаходитеся в коаліції у Верховній Раді, але фактично дуже часто голосуєте всупереч офіційним заявам Порошенка і публічно підтримали Саакашвілі. Тож чому тоді не переходите в опозицію у парламенті і не виходите на вуличні акції протесту?

  10. Одна із головних проблем прикордоння – відсутність робочих рук, адже багатьом вигідніше працювати «човником» чи взагалі поїхати на заробітки за кордон. Як долучаєтеся до вирішення цієї проблеми?

  11. Ви публічно заявили, що Україні потрібно активно розвивати співпрацю із НАТО. Але яким чином ми інтегруємося у альянс, маючи окуповані території і фактичну війну на Сході?

  12. Недавно Верховна Рада підвищила зарплати депутатам. Як оцінюєте такий крок? Вам вистачатиме на нормальну депутатську діяльність?

  13. Реєстрація у Верховній Раді постанови про звільнення міністра Ігоря Насалика – це реальний крок? Ви вірите, що знайдуться голоси на її підтримку?

  14. Ви не раз критикували голову Волинської ОДА Володимира Гунчика за ігнорування інтересів волинян. Чи вдалося наразі знайти спільну мову із Гунчиком?

  15. можете ви назвати роботу Верховної Ради конструктивною? Чому постійно доводиться збирати депутатів для підтримки законопроектів?

  16. Чому шахту №10 «Нововолинська» профінансували лише на 10 мільйонів гривень? Чи готова на сьогодні держава повноцінно фінансувати її добудову?

  17. Як подолати кримінальні проблеми Нововолинська? Коли буде порядок? То машину спалять, то ще щось.

  18. Ви офіційно входите у парламентську коаліцію, але досить часто під час ефірів критикуєте своїх колег із БПП та Порошенка особисто. Не боїтеся “санкцій” від Банкової?

  19. Ви зосереджуєтеся на лобіюванні інтересів округу у парламенті. Але як щодо офіційного завдання депутатів – законотворчості? Які результати на цьому фронті?

  20. Ігоре Володимировичу!
    Як Ви можете прокоментувати той факт, що фірма “Сантехмонтаж” після того, як була викрита з оборудкою з заміною на б/в труби тепломережі в Нововолинську на сьогодняшній день не покарана, та інтенсивно задіяна без системи “ПРОЗОРО” в інвестиційних проектах, яким Ви сприяли та контролюєте виконзння робіт, а саме заміна водогонів у Володимир-Волинському, Іваничах?

  21. Які заходи Вами вживаються щодо реанімації підприємств харчової промисловості в окрузі ?

  22. Пане депутате! Розшифруйте термін *політична проститутка*.

  23. Знаючи вашу активну підтримку молоді, маю питання. Нещодавно ВР прийняла поправки до статті 91 БК. І тепер з місцевого бюджету можна буде підтримувати діяльність молодіжних центрів.На вашу думку, це буде підтримка реально діючих організацій (наприклад ГО) чи будуть створюватися нові комунальні установи,які “пилятимуть” просто бюджет.

  24. Ви проводили опитування у Facebook щодо кандидатів у президенти України Юлії Тимошенко та Петро Порошенка. Не вірите, що може бути альтернатива? Якщо так, за кого особисто проголосували б?

  25. Весь Євросоюз сміється з того,як Україна запрошує Саакашвілі,потім ловить ,випускає.Поки ловили грузина,прийняли держбюджет,українців тримають за лохів чи ми самі в цьому винні? Як змінити світогляд українців, чи як зміниться українцям?

  26. Є думки експертів, що з усіх сторін Україну прижимають, і вже тисячоліттями, щоб Україна ніколи не стала незалежною Україною.Що скажете,виияк патріот,революціонер?

Коментування вимкнено, але є можливість надіслати нам повідомлення на пошту - bugorgua@gmail.com

6 Травня, Понеділок