Шеф-кухар Клопотенко відвідав Волинь: де був та що куштував
Волинь відвідав відомий шеф-кухар, ресторатор та телеведучий Євген Клопотенко. Він відвідав чимало волинських громад, аби покуштувати місцеві смаколики.
Він був зацікавлений скуштувати місцеві страви. Своїми враженнями відомий кулінар поділився на своїй фейсбук-сторінці, – передає Конкурент.
Євген Клопотенко під час своєї першої поїздки на Волинь завітав у Смідинську громаду аби скуштувати місцеву гастроспадщину – смідинську капусту. Також не оминув і Шацьку громаду, де відвідав шацький ринок та спробував сам приготувати кілька традиційних волинських страв. Серед них і світязький пончик, який так полюбляють туристи.
Шеф-кухар вперше скуштував чорний борщ, печену капусту та манники. Євген Клопотенко залишився приємно вражений нашою кухнею та її кулінарними традиціями.
«Волинь — це регіон для тих, хто любить ліс, озера, ліс, озера, ліс, озера. Для тих хто любить манники, запечену капусту, рибу, вугрів, сомів, справжню журавлину, всі види грибів планети Земля. Але як і в кожному іншому регіоні найголовніше — це люди. Я обовʼязково повернусь, щоб відчути цей запах і смак ще раз», – йдеться в дописі.