<

Подаруй дітям свято: команда «FORest» у Нововолинську організовує майстер-класи з приготування піци

13:32 | 11.10.2024 / Новини, Нововолинськ / /
Перегляди
85
/ Коментарі відсутні

Оригінально відсвяткувати день народження, тематичний захід або шкільне свято для діток можливо у ТЦ «FORest» у Нововолинську. Дружній колектив закладу не лише подбає про ваш комфорт та допоможе в оформленні свята, а й, за попереднім замовленням, може організувати майстер-клас з приготування піци.

Хочеш організувати дітям неймовірне свято, яке не залишить байдужим маленьких гостей? У цьому допоможе команда «FORest» у Нововолинську. Під чуйним керівництвом професійного піцайоло дітки мають можливість навчитись готувати піцу та дізналися всі секрети її створення.

Учасники майстер-класу завжди отримують багато незабутніх вражень та позитивних емоцій. Приготування піци від іменинниці Ніколь та її друзів можна переглянути у відеоролику.

Урок з приготування піци проходить під керівництвом кухаря, перед початком майстер-класу дитині видають інвентар: фартух, бандану та заздалегідь підготовлені продукти. На занятті маленький кухар готує піцу за своїми вподобаннями, додаючи улюблені інгредієнти.

Наприкінці майстер-класу діти дегустують свою страву за столиком, також можна забрати піцу із собою та пригостити родину.

Майстер-клас з приготування піци можна забронювати як подарунок на день народження для своїх діток, адже він запам’ятається надовго та подарує незабутні емоції. Бронюйте вільну дату, а команда «FORest» допоможе організувати незабутнє свято для дитини.

Номер для бронювання  + 38 0 (68) 163 34 12
Більше в інстаграмі – FORest




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Жовтня, П’ятниця