<

Молодь Володимира та Нововолинська закликають приєднатися до програми «Амбасадори розмаїття»

17:09 | 28.09.2024 / Володимир / , /
Перегляди
64
/ Коментарі відсутні

Маєш ідею творчої, соціальної або розвивальної ініціативи і шукаєш кошти на її реалізацію? Хочеш дізнатися більше про стереотипи, інклюзію, гендерну рівність та можливості особистого внеску в розвиток країни? Тоді тобі на проєкт від громадської організації «Молоді амбасадори розмаїття»

Young Diversity Ambassadors — це програма, спрямована на розвиток молодіжного активізму та сприяння інклюзивному суспільству. Цей проєкт надає молоді можливість не лише навчатися, але й діяти та впроваджувати зміни через реалізацію власних ініціатив.

Основні виклики програми:

  • Молодь сучасності часто стикається з фінансовими складнощами.
  • Війна збільшила кількість людей з інвалідністю, але суспільство не є достатньо інклюзивним, щоб такі люди почували себе комфортно.
  • Є потреба у кваліфікованих активістах для захисту прав вразливих груп і забезпечення комплексної підтримки.

Уяви, що ти та твої друзі можуть стати творцями повоєнного розвитку, які сприяють інклюзивному, мирному суспільству. В якому тебе сприймають таким, який ти є. А твоїм ідеям є місце для народження.

Найчастіше амбасадори працюють в напрямках:

  • Підтримка вразливих груп (ВПО, люди з інвалідністю, ветерани, етнічні групи, LGBTQIA+);
  • Мінімізація майбутніх конфліктів через активну інтеграцію в громаду.

Після проходження триденного воркшопу є можливість написати ініціативу й тримати 300 євро на її реалізацію. Це можуть бути:

  • проєкти, спрямовані на розв’язання соціальних проблем, поліпшення якості життя, підвищення соціальної відповідальності та підтримку потреб найбільш вразливих груп, які постраждали від повномасштабної війни;
  • проєкти на впровадження новаторських рішень, технологій або підходів для розв’язання проблем або просування демократичних цінностей;
  • проєкти про медіа активізм, включаючи новини, відео, аудіо, арт-проекти, які надають інформацію або стимулюють обговорення певних проблем;
  • проєкти про активізацію громадянської діяльності, вплив на суспільний процес, а також просування цінностей прав людини та демократії.

Окрім цього, після проходження базового воркшопу, можна подати заявку на отримання психологічної та матеріальної допомоги.

Вартість кожного випадку розглядається індивідуально.

Зареєструватися можна за посиланням.

Проєкт “Молоді Амбасадор(к)и Розмаїття” реалізує громадська організація “СТАН” у партнерстві з альянсом за права, рівність та міжнародну солідарність “Action Aid” за підтримки Disasters Emergency Committee (DEC). Ревіталізація та утеплення безпечних просторів для молоді здійснюється за підтримки Global Fund for Children (США) та Terre Des Hommes (Німеччина).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Вересня, Субота