<

«У Шацькому районі має бути лише одна об’єднана громада»голова Волинської облдержадміністрації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:33 | 12.04.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Очільник Волині вкотре наголосив, що об’єднані громади в області мають створюватися виключно за умови самодостатності, а у таких «вигідних» районах як Шацьк, повинна бути тільки одна громада, без виокремлених сільських рад.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика, – пише «Волинська правда».

Так, губернатор Волині наголосив, що нині розглядається питання продовження активної роботи зі створення, реєстрації та запуску в дію інших територіальних громад. Основою підготовки документів щодо об`єднання залишається спроможність цих громад.

«Економічний висновок, який готує ОДА з представниками державних представництв міністерств та відомств є базовою. Прошу ще раз під час розгляду питання об`єднання громад донести до керівників сільських рад, які збираються об’єднуватися, що створити громаду організаційно не тяжко, а забезпечити самостійне функціонування – це вже буде проблема для всіх гілок влади Волинської області», – підкреслив Гунчик.

Натомість Володимир Гунчик наголосив, що у Шацькому районі очевидне недоопрацювання, оскільки поза об`єднанням лишається частина сільських рад, зокрема Світязька і Пульмівська. Тож, голова ОДА наголошує, що на території Шацького району має бути тільки одна об`єднана громада, втім вона повинна бути спроможною і самодостатньою.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок