<

[Оновлено] У Нововолинську на пішоходному переході збили людину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:50 | 29.12.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

28-го грудня у Нововолинську біля 17:10 сталася аварія. 51-річний пенсіонер з Нововолинська допустив наїзд на пішохода, як наслідок: жінка у реанімації, автомобіль з механічними пошкодженнями на арешт майданчику Нововолинського відділу поліції.

До чергової частини Нововолинського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Луцькій, на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Працівниками поліції було встановлено, що водій автомобіля «Мерседес Бенц Віто» 51-річний житель міста Нововолинськ, рухаючись по вулиці Луцькій допустив наїзд на 54-річну жінку-пішохода, яка з отриманими в наслідок події травмами була доставлена до реанімаційного відділення Центральної міської лікарні, автомобіль з механічними пошкодженнями доставлений на арешт майданчик Нововолинського відділу поліції.

За даним фактом розпочато досудове розслідування, передбачене ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Інтернет-видання “БУГ” звертає увагу на те, що на цій ділянці дороги дуже погане вуличне освітлення!

IMG_2115
IMG_2128
IMG_2144




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок