<

Підходи ВУКГ застарілі: мер Нововолинська поспілкується з мешканцями щодо роботи комунальників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:14 | 16.07.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1829
/ коментарів 13

Міський голова Нововолинська Борис Карпус проведе зустрічі з місцевими мешканцями. Він хоче поспілкуватися з людьми і дізнатися їхні скарги та пропозиції щодо роботи комунальної сфери.

Борис Карпус закликав керівників комунальних підприємств організувати зустрічі у дворах із жителями міста. Про це йдеться на його офіційній сторінці у фейсбуці.

Мер наголосив, що проблем у комунальній сфері сьогодні вистачає. Наприклад, прибирання сміттєвих майданчиків – невчасне і неналежне, а зимовий колапс цьому доказ.

За словами Карпуса, підходи ВУКГ також застарілі. Немає напрацювань у напрямку сортування сміття, заміни контейнерів на закриті, модернізації майданчиків.

“Члени виконкому відхилили звернення ВУКГ підвищити тариф на послуги з поводження з побутовими відходами. Поки ВУКГ не налагодить процес вивезення побутових відходів – питання підвищення тарифів не стоятиме!”, – зазначив Борис Карпус.

Свої скарги та пропозиції щодо роботи комунального господарства нововолинці зможуть висловити під час зустрічей із керівництвом міста.




коментарів: 13
  1. “Не словом а ділом” А поки нажаль не дуже. Цей ямковий ремонт, прибирання снігу, прибирання сміття……Поки щось новому меру не получається навести порядок з комунальниками.

    • А як би це було при клятих комуняках – Викликали б на партком, вставили по самі гланди, погрозили партбілетом – і включив би першу космічну швидкість, хе-хе… Не совок, ой не совок… :)

  2. Це так само як літак іде на посадку, командир виходе в салон і починає розпитувати пасажирів,як краще посадити літак і вислуховувати їх рекомендації.
    Людина, яка йде на посаду міського голови, вже заздалегідь чітко має розуміти суть роботи ВУКГ, свої механізми співпраці і впливу на ВУКГ. А підключати мешканців міста—це визнання своєї безпорадності і некомпетентності.

  3. Підтримую Потапа-керівництво міста повинна “тримати руку на пульсі” усіх проблем життєдіяльності міста і віднаходити ресурси для їх вирішення-кожен займатись повинен тим,що передбачено його обов’язками.Коли балотуються на чергових виборах,то повинні усвідомлювати,що отримані посади не лише для власного задоволення від отримання зарплат,а і відповідальність щодо виправдання довіри виборців,а виборці на сьогодні своїми очима бачать усе неподобство в комунальній сфері міста,як і очільники міста її теж бачать.Тому,ми,містяни,можемо лише побажати успіхів у виконанні нагальних місцевих питань та сказати,що поки що сподіваємось на якнайшвидше вирішення усіх комунальних питань.

  4. Борис Карпус дуже добре розуміє, що на цій посаді можливо йому не вистачає досвіду, але це діло наживне. Та і людина він щира, відкрита. Можливо справді не вистачає жорсткості і твердої вимоги до підлеглих. Головне щоб Борис не перетворився на політичного піарщика як деякі його і наші добре знайомі. Бо ж робота мера–це не тільки вручати нагороди спортсменам чи випускникам шкіл і не обов`язково міському голові бути присутнім на засіданні-атракціоні, де дуже симпатичні жіночки фантазують, як створити віртуальний музей-шахта, не маючи в голові… ніякого поняття шото-воно-таке. Бо ті дві білявки з “Країни У” по телебаченню, подають фантазії і проєкти набагато розумніше і серйозніше, ніж ці– ваші колеги, Борисе. Головне вчасно відділити пусту скорлупу від цілого горіха в роботі з підлеглими.

    • Зверніть увагу ! З яким розумним виглядом, пані фантазує про заміну сміттєвих контейнерів, на ті щоби закривалися. Де взяти кошти? Та й сміттєвози мають бути обладнані. А на рахунок – сортувати папір, метал, то там без неї безхатьки розберуться. Аби бюджет роздерибанити. Вже віртуальний музей-шахту за 600 000 грн. майже створили.

    • В президіуму самі жінки, а де Радник мера ? Колись Рожелюк постійно екс-мера підміняв, чи секретар Сторонський. А тут ні Радника, ні пані Шаповал не чути. Сам Борис не потягне! І для чого пані Юлі Лефтер знімати трикімнатну квартиру в центрі міста, ніби-то своїх толкових спеціалістів немає!

    • Про музей та інше, загугли: Юлия Лефтер обустроила Бердичев, теперь на очереди Украина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок