<

Відбувся захід за участю молодіжних лідерів чотирьох громад Володимир-Волинського району та команди нардепа Ігоря Гузя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:10 | 22.04.2021 / Володимир / /
Перегляди
27
/ Коментарі відсутні

Захід, що відбувся 22-го квітня у Володимирі-Волинському за участю молодіжних лідерів або просто активних молодих людей чотирьох громад Володимир-Волинського району – хороший приклад співпраці команди народного депутата Ігоря Гузя із молодіжним «крилом».

Про це йдеться на офіційній фейсбук-сторінці нардепа.

Розвиток мережі молодіжних просторів у виборчому окрузі № 19 – така мета уже кількох зустрічей виконувачки обов’язків керівниці КП “Волинський обласний молодіжний центр” Яни Романюк та менеджера інформаційного напрямку Дмитра Безвербного.

Нещодавно аналогічний захід відбувся у Любомлі, а вже 23 квітня запланований у місті Нововолинськ, де братимуть участь представники громад колишнього Іваничівського району.

Помічник нардепа, депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч нагадав, що торік депутати облради голосували за створення комунальної установи “Волинський обласний молодіжний центр”. Наступний етап – розвиток мережі таких центрів в області.

Після таких зустрічей, представники Центру відвідають кожну з громад, яка бере участь у заходах, і вже тоді будуть працювати, так би мовити, “точково”.

Привітав сьогоднішніх учасників і голова Володимир-Волинської райради Віктор Хиць: “Молодь завжди була опорою старшого покоління і його надією. Без молодіжних ініціатив нам було б сьогодні важко працювати. Ви є той потенціал, запал, що ми вважаємо неоціненним багатством. Гарантую вам підтримку у всьому – свою і депутатського корпусу”.

Керівниця обласного молодіжного центру Яна Романюк подякувала координаторам заходу за можливості для розвитку. Вона розповіла, що сьогоднішній обмін досвідом є важливий для всіх присутніх.

Після вітального слова, всі учасники зустрічі, а це представники Затурцівської, Устилузької, Зимнівської та Оваднівської громад, розділилися на групи й підготували презентацію молодіжної програми своїх ТГ. А на останок вони отримали своєрідне домашнє завдання від представників Молодіжного центру.

Крім того, під час заходу відбулося пряме включення заступниці Міністра молоді та спорту України Марина Попатенко. Вона розповіла про ініціативи міністерства, умови співпраці та різноманітні проєкти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Вересня, Субота
27 Вересня, П’ятниця