<

15 млн грн на ремонт доріг Нововолинська: заасфальтують і вулицю Марка Вовчка, мешканці якої роками чекали свята

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 26.03.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
62
/ коментарів 6

На ямковий ремонт доріг Нововолинська у 2021 році витратять близько 1 мільйона 200 тисяч гривень, на поточний середній ремонт – 2 500 000 грн, на нанесення розмітки – 600 тисяч гривень. Чотири вулиці буде капітально відремонтовано за кошти субвенції з держбюджету в сумі майже 11 мільйонів гривень.

На пресконференції для ЗМІ 26-го березня міський голова Нововолинська Борис Карпус повідомив перелік вулиць, які заасфальтують в 2021 році.

Мер розповів, що вже підписав розпорядження про ямковий поточний ремонт доріг міста.

Поточний середній ремонт проведуть на вулицях Кримського, Володимирська, Ціолковського, Шкільна за кошти міського бюджету в сумі близько 2 млн 500 тисяч гривень.

“Будемо пробувати нову технологію подвійного просочування. Вона дешевша, ніж асфальтування: вартість квадратного метру на третину менша, але підрядники дають до 5-ти років гарантії. Якщо по дорогах не буде їздити великогабаритний транспорт, вони можуть слугувати і десятиліттями, – зазначив мер.

Майже 11 мільйонів передбачено з державного бюджету на дороги міста. У Нововолинську проведуть капітальний ремонт на вулицях Івасюка, Марка Вовчка, Світла та Лісна. Готуються тендера на розробку проєктно-кошторисної документації.

Зауважимо, що мешканці вулиці Марка Вовчка роками оббивали пороги Нововолинської міської ради та чекали асфальтування дороги.

Читайте також: Після дощу в Нововолинську з’являється своя «Венеція» або Як вулиця Марка Вовчка продовжує чекати свята.

Щодо доріг, які ведуть до сіл, що приєдналися до Нововолинської громади, Карпус зауважив: вони перебувають на балансі Служби автомобільних доріг. Про ремонт у подальшому будуть вестися перемовини.




коментарів: 6
  1. Шановний мер, попробуйте пройти по тротуару від 39 будинку до зупинки громадського транспорту,, Озеро,,!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок