<

СБУ затримала полковника «Альфи», який готував замовне вбивство колеги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:23 | 23.01.2021 / Новини / , /
Перегляди
16
/ коментарів 5

Служба безпеки України підтвердила інформацію про затримання свого працівника, який на замовлення готував вбивство іншого співробітника спецслужби.

Інформації про затримання працівника СБУ за підозрою в підготовці вбивства іншого співробітника спецслужби на замовлення оприлюднила пресслужба СБУ в фейсбуці.

“Учора (22-го січна – ред.,) проведено слідчо-оперативні заходи щодо припинення злочину, а саме – попереджено вбивство співробітника спецслужби. Наразі затримано одного діючого працівника СБУ”, – йдеться у коментарі.

У пресслужбі СБУ попросили ЗМІ керуватися офіційними джерелами інформації та пообіцяли надати детальну інформацію з цього приводу згодом, “після завершення всіх слідчих та оперативних заходів та як тільки це дозволять норми законодавства, зокрема процесуального”.

Раніше журналіст Юрій Бутусов із посиланням на джерела у своєму фейсбуці повідомив, що полковник спецпідрозділу СБУ “Альфа” Андрій Расюк затриманий за підозрою в підготовці вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова на замовлення колишнього заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного.

23-го січня стало відомо, що Служба безпеки України просить Шевченківський райсуд Києва заарештувати полковника “Альфи” Юрія Расюка, затриманого вчора за підозрою в плануванні вбивства на замовлення начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова, – повідомляє Цензор.НЕТ.

“Прошу застосувати до підозрюваного Расюка Юрія Івановича… запобіжний захід у вигляді арешту на 60 днів без вказівки суми застави”, – йдеться в тексті клопотання.

У клопотанні згадується, що Расюк пропонував потенційному вбивці Наумова 50 тис. доларів США.

Документ затверджений прокурором Офісу генпрокурора Романом Вітвицьким.




коментарів: 5
  1. Если полковник подымет правую пятку, у мужика с борсеткой не будет наследства.
    Берегите себя, хлопчыки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок