<

Комп’ютерна техніка – громадським організаціям Іваничівщини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:56 | 23.04.2018 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Відтепер дві громадські організації Іваничівського району для роботи мають сучасну комп’ютерну техніку. Зокрема, для потреб ГО «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини» придбали ноутбук, принтер, сканер та флешку, а іваничівському громадському формуванню «Варта з охорони громадського порядку» – теж ноутбук та шафу для спецодягу. Всі ці необхідні речі передали від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

«Через ініціативи активістів громадських організацій ми знаємо про їх проблеми, і, в міру можливого, допомагаємо. Як приклад співпраці із ними, у регіоні Прибужжя за ініціативи Ігоря Гузя відбувся захід для формування мережі громадської дії. Саме ця комп’ютерна техніка – для кращої спільної комунікації», – зазначив помічник депутата Андрій Бокоч під час зустрічі з громадськими діячами в Іваничах.

«Ми давно з ними співпрацюємо громадськими організаціями Іваничівщини: це для нас і для них дуже важливо, – каже голова районної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Сергій Недбайло. – Активісти працюють як волонтери і приділяють громадській роботі достатньо вільного часу. Це – люди, які є патріотами нашої держави, які хочуть змін у своєму селі, місті, в області. Наш обов‘язок – підтримувати їх».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок